Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom bele ültette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom bele ültette az agyamba a gondolatot, hogy mivan ha? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Többnyire nagyon figyelünk mindenre. Egyszer viszont elkezdtük óvszer nélkül, de nem tartott sokáig, kb.fél perc...(Többnyire eléggé hamar elmegy.) Aztán húzott óvszert és úgy folytattuk. Több mint egy hete folyton fáj a fejem nagyon sokszor szédülök,émelygek,egyszer irodalom órán eszméletlen hányingerem lett.

Sokszor kell pisilni.

Én nagyon gondoltam arra, hogy terhes lehetek, de teljesen bele ültette a bogarat a fülembe.

Tesztet nem csináltam, nem merek.

Szerintetek mi bajom lehet?

2014. febr. 11. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha suliban vagy, menj le az iskola orvoshoz, vagy a tanáriba, ott biztos akad egy lázmérő.
2014. febr. 13. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezer százalék hogy nem vagyok lázas. És eléggé egészséges színem van. És nincs hasmenésem se.
2014. febr. 13. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
De megmérted a lázad?
2014. febr. 13. 19:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Megmértem igen. És totál kihülőben vagyok. Kereken 36-ot mutatott a lázmérő. :)
2014. febr. 14. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!