Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segít meg fejteni ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segít meg fejteni ezt az érzést/gondolatot?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nos jelenleg az a helyzet hogy van egy nő. Akivel 2év és 1 hónapig voltunk együtt, szakítottunk 3 hete és nem hiányzik, gondolok-rá azért néha napján. Viszont már más nőkkel ismerkedem, de mégis fájna a gondolat ha őt mással lenne-látnám. Nem értem hogy miért, egyszerűen rosszul esne. De minden szakításomnál így van. Azt az adott lányt akivel, voltam egyszerűen nem tudnám el képzelni hogy mással legyen. A volt barátnőmmel akivel, 4 éve szakítottunk mostanában össze járunk szexelni. Neki van hapsija mégsem fáj és nem is érdekel, pedig ebbe a nőbe örülten szerelmes voltam. Utóbbi szakításom óta nem találok számomra megfelelő párt, mármint akivel az érzések is meg vannak. Eddig csak egyetlen egyet találtam, akit meg kedveltem de találkozni még nem találkoztunk, számomra nagyon szimpatikus.

2015. nov. 19. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Annyira nem fájna,ha mással látnád, hisz vége lett a kapcsolatotoknak okkal. Ez csak becsapós fantázia,ne foglalkozz vele és szakítás után NE vedd fel a régi nővel a kapcsolatot. Tiszteld meg ezzel.
2015. nov. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!