Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Hogyha igen miert csinalja ezt es en mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy srac. Sokat beszelgetunk ( altalaban o kezdemenyez) sokat kerdezett mar rolam. Pl mi a kedvenc filmem? Meg a szuleimrol. Van-e pasim? (mondtam neki hogy van) Gyakran ossye nevetunk, mosolyogram. Majdnem mindennap megkerdezi mizujs vagy en kerdezem. Visszont soha nem tesz olyat, amibol azt hinnem tenyleg kellenek neki es sosem "csipkelodik" velem mig mas lannyal igen. Nekem tetszik, de van pasim igy nem kerdezek ra nala. Azt sem tudom hogyan adhatnam tudtara, hogy tetszik. Sajnos tulsagosan erdekel. Otlet?2016. febr. 1. 19:47
2/6 A kérdező kommentje:
hat sajnos nem. Hogyha az lennek nem filoznek semmin hanem ra mennek. Tudod azert kerek segitseget mert ez nalam nem altalanos hogy erdekeljen valaki mas pasi...
2016. febr. 1. 19:51
3/6 rrrrrreennnnn válasza:
Először is stop! Valamit " beszéljünk meg!"
Szakîts a pâroddal, mert nem szereted. Ha szeretnéd,.a Magassàgos Isten sem tudna lâzba hozni ennyire. Most lehet, ezt elnyomod magadban, de a következőt nem fogod és sajna az 1-esnek lesz igaza.
Aki szerelmes, nem gondol ìgy màs pasikra.
A màsik sràccal meg majd meglàtod, ha szabad leszel.
Gyere vissza akkor és oszd meg velünk.
Jòccakàt.
4/6 A kérdező kommentje:
fogok vele hidd el nem csalom meg. Nem erre akart kiterni a kerdesem hanem a viselkedese hogy miert ilyen
2016. febr. 1. 20:21
5/6 anonim válasza:
Ha rákérdezett, hogy van-e barátod, akkor nagy valószínűséggel azért, mert tetszel neki. Mivel azonban van barátod, ezért nem nyomul, nem csipkelődik, nem flörtöl. Csak simán érdeklődik. Ha szakítasz, szerintem van esélyed nála. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi;) Remelem addig nem talal valami jo singli csajt maganak
2016. febr. 1. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!