Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja/csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja/csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Van két lány akik lezbik, az egyik osztálytársam a másik csak évfolyam társam. Az az érzésem van hogy amióta tudok róla hogy ők ezt csinálják azóta kerülnek engem(ezt félig-meddig meg is értem). Egy kis tó partján lakom és az egyik nap láttam őket hogy egymást nyalják-falják, és pont a kertünkkel szemben csinálták. És elmentek onnan máshova(a Tó másik felére). Aztán 1-2 héttel később (tegnap) mentem futni(nem tudtam hogy ott vannak) és akkor is láttam őket. Szintén elmentek máshova onnan. Ma is láttam őket( de csak messziről). Ma ment haza az osztálytársam és itt akart elmenni a házunk előtt én meg éppen csuktam be a kaput és amikor meglátott engem akkor át ment az út másik felére.. Kerülnek engem vagy mi? Vagy miért csinálják ezt? 16 évesek vagyunk..
2012. máj. 26. 20:56
 1/8 Marada ***** válasza:
-.-''
2012. máj. 26. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:
most ez mi akar lenni?
2012. máj. 26. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:
valaki segítsen már légyszíves!!!
2012. máj. 26. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kínos ez nekik, szégyellik magukat.
2012. máj. 28. 17:15
 5/8 A kérdező kommentje:
hát lehet.. erre még nem is gondoltam..
2012. máj. 28. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ellened irányul.
2012. júl. 9. 05:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is kínos nekik. Barátaid ezek a lányok, vagy csak szimplán iskolatársak? Mert az némiképp változtatna a szituáción, ha egy ilyen dolog miatt csinálnák ezt veled. Ha nem is a barátaid, akkor ne is foglalkozz velük, hisz látod megteszik ezt egymással :D na jó, nem akarok derülni a kínodon, csak gondoltam oldom a helyzetet :)

Ha meg a barátaid, akkor meg nem szép dolog. (főleg ha kihagynak :P -> csak vicc, komolyan ne vedd) :)

Remélem helyrejön a helyzet, sok sikert kívánok! :)

2012. júl. 9. 10:50
 8/8 A kérdező kommentje:
nem a barátaim csak szimplán iskolatársak..csak az egyiket már régóta ismerem (5-6 éve), még fociztam is vele egy csapatban, (igen ő focizik, most már Győri ETO-ban) csak egy egyszerű iskola csapatba voltam vele és még nem volt lány csapat..jaa és igen értem a viccet..:D
2012. júl. 9. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!