Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a 9 év korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség ebben a korban? 15 éves lány és 24 éves férfi.

Figyelt kérdés
Én személy szerint sokallom, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2016. febr. 1. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok. A lány még gyerek agyilag, 24 évesen pedig már férfinak kell lennie egy ilyen idős egyénnek. Ha 18 lenne a lány, és 27 a férfi, az már más.
2016. febr. 1. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Sok. bátyám is ennyi, ha haza hozna egy ilyen fiatal lányt tuti húznék neki egy nyakast :D mellesleg nekem is sok lenne, 21 vagyok.. 17 még talán beleférne de alatta már nem.
2016. febr. 1. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, sok.
2016. febr. 1. 16:20
 4/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:

kislàny + felnőtt ffi...

Hàt na...

2016. febr. 1. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Jelen esetben szerintem teljesen más értelmi, érzelmi és szexuális szinten állnak, szóval sok. Egy 15 éves lány még félig-meddig gyerek, bármennyire is nőnek gondolják magukat sokan ebben a korban.
2016. febr. 1. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, attól függ, hogy a 24 éves "férfi" hány éves szintjén áll.

Ismertem én már olyant, aki 28-29 évesen 15 éves lányokkal kavargott és borzasztóan jól érezte magát. Kinek mi jön be...

2016. febr. 1. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó mondja.

Nem olyan régen találkoztam és beszélgettem egy 15 és egy 17 éves lánnyal (nem randi volt, csak egy társaság), korban én is olyasmi vagyok, mint a kérdésben szereplő férfi. Ég és föld volt a különbség!

A 15 évessel alig tudtunk dumálni, csak azért nem voltak nagyobb szünetek, mert az én tapasztalatom és beszélőkém tartotta fenn a beszélgetést. Míg a 17 évessel be nem állt a szánk, komoly és kevésbé komoly dolgokról egyaránt tudtunk érdemben eszmét cserélni.

2016. febr. 1. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sok
2016. febr. 1. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen ebben az esetben nagyon sok.

Az hogy az a 15 éves lány rajong érte az egy dolog, de hogy a 24 éves férfi ezt a lányt akarja na az nem normális.

2016. febr. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!