Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 9 év korkülönbség ebben a korban? 15 éves lány és 24 éves férfi.
kislàny + felnőtt ffi...
Hàt na...
Hát, attól függ, hogy a 24 éves "férfi" hány éves szintjén áll.
Ismertem én már olyant, aki 28-29 évesen 15 éves lányokkal kavargott és borzasztóan jól érezte magát. Kinek mi jön be...
Ahogy az utolsó mondja.
Nem olyan régen találkoztam és beszélgettem egy 15 és egy 17 éves lánnyal (nem randi volt, csak egy társaság), korban én is olyasmi vagyok, mint a kérdésben szereplő férfi. Ég és föld volt a különbség!
A 15 évessel alig tudtunk dumálni, csak azért nem voltak nagyobb szünetek, mert az én tapasztalatom és beszélőkém tartotta fenn a beszélgetést. Míg a 17 évessel be nem állt a szánk, komoly és kevésbé komoly dolgokról egyaránt tudtunk érdemben eszmét cserélni.
Igen ebben az esetben nagyon sok.
Az hogy az a 15 éves lány rajong érte az egy dolog, de hogy a 24 éves férfi ezt a lányt akarja na az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!