Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 év korkülönbség a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év korkülönbség a férfi javára?

Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok ,a férfi 30. Működhet ez így? Itthon biztos nem néznék jó szemmel.. Sőt igazából én is tudom ,hogy ez sok. De valami megfogott benne ,valami amit nem tudok leírni ,valami a személyiségében. És próbálkoztam korombeli fiúval ,de nem ment/megy. Csak arra tudok ,gondolni ,hogy ő vele szeretnék lenni. Csók is volt..
2015. aug. 20. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Csodálom hogy 16 évesen nem fordul ki a gyomrod egy apád korútól.
2015. aug. 20. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez túl sok, te még tanulsz, ő lassan már gondolom családot szeretne alapítani. De ha ezt meg tudjátok beszélni, és a szüleid is belemennek, akkor egy próbát megérhet, esetleg.
2015. aug. 20. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Először is, ha neked nem gond, hogy valószínűleg 18-20 évesen anya leszel, ha nem gond hogy nem járhatsz el bulizgatni, mert ő sem fog és nem szeretné hogy te járj, ha bírni fogod a komoly kapcsolatot és nem hagyod ott azért mert büdöset fingott.

Otthon nem nézik jó szemmel?

Gazdag legalább?

Biztos nem gond mikor te 40 éves nőként egy tatával leszel. Bár ilyen kapcsolat hosszú idejű nem lesz.

2015. aug. 20. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Az én.. hát nem tudom már nevezhetem e a pasimnak és köztem 17 év van. Az ő javára. Én 18 vagyok. Még nem tudom mi sül ki belőle... remélem végül együtt leszünk :)

Engem nem zavar a kora, sőt. Ha mondhaton ezt örülök is neki. Más gondolkodás. Hasonlít az enyèmhez. És nem félek elköteleződni.

2015. aug. 20. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
24%

Attol függ.. sokan be vannak gyepesedve abba hogy ha már 30éves egy férfi az hu de komoly lehet..

Persze a csajszi is lehet "alap" gondolkodású amit ugy értek h az ő korához illően gondolkozik...

Én 19 vagyok a barátom 30, több mint egy éve együtt vagyunk, nem mondom h felhőtlen, de nem az miatt mert 11 év a korkülönbség, hanem mert nehéz esetek vagyunk :D

Unokatesom pedig 28 éves és egy 15 éves SOKAT LÁTOTT lánnyal van együtt... de ha tudnád mit leművelnek azok pff... és nem a csaj a szánalmas hanem a férfi a kapcsolatban :)

Szoval ki hogy látja... meg a szüleid... mert azért biztos nem tapsolnak meg érte ha egy 30 éves faszit viszel haza:)

De nincs benne kivetni valo, ha normálisan álltok mindketten a dolgokhoz...

2015. aug. 20. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy fontos hogy azonos érdeklődésűek legyetek, mert ha ő egyáltalán nem eljárós ( másabb volt "fénykorában" hajtotta az indulat haha szépen mondva ) nem fog neked eljárkálni... De ha világ életében szeretett csavarogni, közösségbe járkálni akkor utána is elfog legfeljebb nem olyan sűrűn mint ahogy egy éves átlaglány igényelheti

Plusz munka után sokszor lesz fáradt ahhoz se lesz energiája h filmezzen vagy elmenjetek vacsizni csak az alvásra éesz igénye te pedig mennél, és mennél.. ezt sajnos vagy elfogadod vagy ilyen vagy vagy lelépsz :)

Ezeket kalkuláld be a kapcsolatba mielőtt összejössz egy ilyen koru emberrel, ennyi idősen mert lehet h az első pár honap kinyaljátok egymás seggét de utána hidd el nem lesz senki se olyan szíves a másikkal..

2015. aug. 20. 22:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak nem tudom mi lenne a legjobb.. :/
2015. aug. 20. 22:05
 8/9 anonim válasza:

Nekem van egy ismerősöm, 19 éves lány, aki egy 31 éves pasival van együtt. Nem valami felhőtlen a kapcsolatuk, a srác munka után leginkább csak aludna, szinte rendszeresen elhanyagolja a csajt és itt leginkább a szexre gondolok.

Ha el tudod fogadni, hogy az esetek döntő többségében nincs ideje veled foglalkozni, hogy sok áldozatot kell hoznotok a kapcsolatotok érdekében, akkor szerintem működhet. Neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél.

2015. aug. 21. 00:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is szívesen megismernélek. 29/F
2015. aug. 21. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!