Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 34 és egy 24 éves együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 34 és egy 24 éves együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én vagyok a nő, a fiatalabb.. elég érdekes a kapcsolatom egy ismerősömmel, aki 34 éves. Isteni a szex (párszor lefeküdtünk), gyakran flörtölünk, de nem igazán tudom eldönteni, hogy mi van. Nem akartunk beleugrani egy komolyabb kapcsolatba egyből, mert még nem éreztük ennek szükségét, de én valahogy nem is tudom eldönteni mit akarhat.. Néha annyira kevésnek érzem magam hozzá. Mindketten dolgozunk, én még mesterképzésen tanulok is mellette, szakmailag felnézek rá.

Egy 34 éves láthat jövőt egy 24 évessel? Nyilván akad aki igen, de alapvetően tapasztalatra vagyok kíváncsi. Lehet hogy csak én becsülöm alá magamat és egyébként elérem azt a szintet amit ő elvárna.. A laza szex és flört az simán megy, de nem igazán tudom, hogy komoly kapcsolatra is el tudna e képzelni. Persze majd kiderül, ha úgy alakulnak a dolgok, de kíváncsi lennék a véleményetekre.

2016. jan. 31. 19:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végre egy értelmes válasz, tapasztalat.

Nyilván a szex nem minden, elég sok közös van bennünk, jól megértjük egymást, de ez közel sem biztos, hogy elég lenne. Nálad sem feltétlen lenne az.

Természetesen, mint írtam, majd kiderül, hogy akar-e bármit, én is kitalálom, hogy akarnék-e bármit.

Mindenesetre én a ti tapasztalataitokra, gondolataitokra voltam kíváncsi, szóval köszönöm a választ.

2016. jan. 31. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Amíg jó így mindkettőtöknek, szerintem addig nincsen ok bármin is aggódni. Az a lényeg ha neked ez így megfelel, boldog vagy, akkor élj így, a te életed, ne más mondja meg neked mi a jó :)
2016. jan. 31. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!