Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésnél mennyire negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mennyire negatív, ha a férfi azért nem volt kapcsolatban 2 éve már, mert pénzt gyűjtött az álmaihoz?

Figyelt kérdés

Több embertől hallom a környezetemben, hogy negatív, ha valaki évekig egyedül él, és valamiért nem akar kapcsolatot. Én például pénzt gyűjtöttem, hogy amiket elterveztem, megvalósíthassam. Mivel egyedül élek, és nincs havi 500 ezres nettó fizetésem, ezért tartott eddig.

Egy nőt mennyire zavar az, ha egy férfi évekig egyedül él. Pozitív, hogy nem egy nőfaló, vagy negatív, mert azt gondolják, hogy képtelen nőt szerezni magának? Ismerkedésnél ez befolyásolna titeket?

(29F)

2016. jan. 31. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Van válogatási lehetőség, csak az országban van kb 4,5 millió női egyed."

Na ja, de ebből jó, ha pár száz normális akad, és mivel mindenki rájuk pályázik, nincs túl sok esély náluk.

2016. jan. 31. 13:34
 12/18 A kérdező kommentje:
A 4,5 millió valóban elég erős túlzás. :D De az tény, hogy tényleg sokan kirostálódnak ezek közül a nők közül. Elég ha csak a dohányzást nézzük, mert nálam az kizáró ok, akkor már kiesik a fele minimum.
2016. jan. 31. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Csak kicsit furcsállnám, mert ez szerintem nem lehet akadálya egy kapcsolatnak. Lehet külön kasszán lenni, meg lehet beszélni, hogy te havonta ennyit és ennyit félreteszel, mert szeretnéd megvalósítani a terveidet. Szerintem lett volna nő, aki ezt így megérti és elfogadja.

De nem tartanám feltétlenül negatívnak, ez mindenki saját döntése.

2016. jan. 31. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
szerintem nem gond, hogy nem volt kapcsolatod egy ideig, de nem hiszem, hogy az jó pont, ha elmondod egy nőnek, hogy úgy gondolod, a nők mellett nem lehetne spórolni. ez egy elég erős sztereotípia és még ha logikusan levezetve akár igazolható is, az első benyomása akkor is negatív. szerintem ennél szinte bármi jobb indok, de legjobb, ha azt mondod, hogy a munkára/karrierre, álmaid megvalósítására koncentráltál és nem találtad az igazit. nem találkoztál olyannal, aki megmozgatta az érzelmeidet. ez az elmondásod alapján nem tűnik hazugságnak, de sokkal fogyaszthatóbb csomagolása az igazságnak
2016. jan. 31. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Kapcsolata válogatja, mennyire lehet spórolni, pl. ha felmerül mondjuk az, hogy összeköltözés, akkor hova, ha mondjuk az egy albérlet, az már egy nagyobb kiadás mindkét fél részéről, amit a szülőkkel élve félre lehet rakni pl. lakásvásárlásra. Az apróbb ajándékok nem valószínű, hogy akkora tételt kiadnának, amit az ember a saját hobbijaira is nem költene el apránként. Persze, ha valaki kifog olyan társat, aki elvárja a rongyrázást, az más, de az olyanoknak mondjuk ki kellene adni az útját, ha zavar.
2016. jan. 31. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egyáltalán nem negatív. Én egy éve vagyok egyedül, különböző okok miatt.

Az meg különösen tetszik, hogy nem nőfaló. :)

2016. jan. 31. 14:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem az összeköltözés miatt tettem le a társkeresésről igazából, mert saját lakásban lakom, bár nem egy palota, ráadásul panel is. Lenne mit újítani is rajta, de nekem megfelel, mert a rezsije elég alacsony havi szinten, később meg el lehet adni, ha úgy alakul.

Inkább az tart vissza, hogy már régóta szeretnék megszerezni ezt-azt, és ehhez minél több pénzt akarok félretenni egy hónapban. Ha egy nővel ismerkedem, akkor alap, hogy elhívom enni valahova, vagy mozi, vagy ilyesmik, és egy hónapban sok kicsi sokra megy ugyebár. Ha pedig már komolyodik a kapcsolat, akkor még több kiadás csúszik be, ráadásul jön a nyár, utazgatás ide-oda, Balaton, stb.

Igazából szegény családból származom, lehet azért van bennem ez, hogy igenis egyedül akarom megvalósítani a céljaimat, hogy bizonyítsak magamnak, hogy képes vagyok rá. Pont ezek a kitűzött célok vittek rá arra is, hogy egy jobb munkahelyet kerestem az előzőnél. Ha nem lenne célom, mert egy kapcsolatban könnyebben megvalósítanám valakivel, lehet, hogy még mindig az előző helyen robotolnék. De szerencsére már csak karnyújtásnyira vannak ezek a dolgok, és nyáron újra lehet ismerkedni. :)

2016. jan. 31. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha sokat félreteszel,akkor ismerkedéskor,ha nagyon biztosra akarsz menni,akkor 5.000 forint 2 mozira,vagy épp másra már nem ügy! Ennyit még pluszba tegyél félre az álmaid mellé.Nemcsak ismerkedésre,hanem csakúgy az életre. :) Sosem tudhatod. Ha meg már komoly a kapcsolat ugyebár,akkor 2 személyre még mindig gazdaságosabb vacsorát főzni,mint egyre, most arra gondolok,ha már nálad alszik a hölgy,akkor nem oszt nem szoroznak ilyen dolgok. Úgysem utazásból meg állandó éttermezésből állnak a kapcsolatok. Csak azoknál,akik kirakatba mutogatják fb-on,meg egyéb helyeken.(sokaknál havi 1 mozi,v más van,és ez belefér)
2016. febr. 1. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!