Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert van igy a mai vilagban?
Szerintem nincs így.
Sosem hordtam kvás latex cuccokat, mert ízléstelennek tartom (van különbség a szexi és az igénytelen mód közönséges között :D), mégis mindig is tetszettem a legtöbb férfinak.
Nekem csak látványra tetszenek az agyonsminkelt, kirívó külsejű, üresfejű csatakancák. Izgató lehet attól, de nem érdekelnek az ilyen riherongy külsős nők. Csak szexre.
Egy szolidabb, visszafogottabb öltözködésű, külsejű nő, akin nincs 6 kg vakolat meg festék, természetes szépsége van, az megfog. Van kisugárzásuk.
Az ilyen, kivaxolt, díszcsomagolásba bútatott, csücsörítő, pózer rib.@ncok, csak látványra fognak meg, mint a sütemény a pékárú kirakatában.
Egy normális, intelligens, visszafogott szép nő, otthon a hálóba, vehet fel latex cuccost.
Szerintem nem jellemző ez a teljes világra. Én sosem csináltam ilyet, sőt, ami engem illet, tudatosan sosem akartam felkelteni a férfiak figyelmét. Mégis azt tudom mondani, hogy átlagosan a 20-60 éves korosztály megfordul utánam, néha kultúráltabb, néha kevésbé kultúrált megnyilvánulásokkal akár hangosabban is kifejezi tetszését, volt, hogy randira hívtak már csak úgy, ha ismerettségi körben voltam, akkor lenőtt, zsíros hajjal (mert másnap mentem fodrászhoz festeni) is abszolút érdeklődést tanúsítottak irántam. A legtöbb esetben ha valaki új embert ismerek meg, még ha egyébként vannak nálam szerintem csinosabb lányok is mellettem, engem szoktak először kiszúrni maguknak.
És soha életemben nem volt rajtam latex/műbőr cucc, a "csecsem" nem is tudom kipakolni, mert szinte nincs is mit kipakolni, én amolyan farmer+póló típusú lány vagyok, tehát semmi ribiskedés, egyszerűen és átlagosan öltözöm, sminkelni úgy havonta egyszer szoktam, akkor is szempillaspirált teszek fel, és ennyi a nagy sminkelésem.
23 vagyok, és gyakorlatilag 20-35 éves korig aktívan próbálkoznak emberek. Ezért mondom, hogy tapasztalataim szerint a világ egyáltalán nem úgy működik, ahogy leírtad, mert én a leírásnak egyáltalán nem felelek meg, aztán mégis észrevesznek.
Nyilván feltűnőbb egy rövid, fényes piros szoknya, ami jól feszül egy formás hátsón, ezért is használják ezt a prostik, de szerintem egy ilyen lányt sem tudnak komolyan venni a pasik. Buta nő lehet, aki ezzel próbál életre szóló társat keresni, mert ebből csak kihasználások lesznek, szexkapcsolatok, mert végülis, ki kezdeményez olyan lánynál, aki ilyen nyíltan hirdeti magát? Nem valószínű, hogy olyan ember, aki igazán komolyan tervez.
Segítek azoknak, akik nem tudnak olvasni a sorok között:
A (helyes) pasik nagy reszenek az agyonsminkelt provokativ oltozkodesu nok tetszenek. Ezert sok rendes lany magyarul megmondva k.urvat csinal magabol csak azert, hogy eszrevegyek ot is a (helyes) pasik.
Szóval a kérdező itt a fórumon is, meg úgy az életben is - átlagos lányként - abszolút levegőnek nézi az átlagos pasikat, csak a helyes pasik számítanak neki.
Ez pont olyan, mint amikor panaszkodik szegény lány, hogy ő senkinek nem kell - igaz, bevallja vannak udvarlói - de hát a menőcsávó kocsijába nem ő ülhetett be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!