Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha járunk a nagy világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha járunk a nagy világban bárhol, utcán vagy akár tömegközlekedési eszközön, ha lány van a közelben, miért nem néznek rám?

Figyelt kérdés
Mindig azt látom,hogy egy lány sem néz engem,mindenfelé néznek csak rám nem. Vannak még Fiúk itt akik szintén megfigyelték ezt vagy csak én egyedül vagyok így csak rám nem néznek rám vagy más Fiúra sem? Ha igen miért? 100-ból egy lány az aki rámnéz szal ritka pedig biztos látnak,hogy ott egy srác mint mi Fiúk is kiszúrjuk,ha egy csaj felszáll a buszra,akárhol. Azért nem néznek rám,mert egy lánynak sem jönnék be,nem tetszek vagy nem azért? Lányok is válaszolhatnak,hogy miért van ez hisz ti lányok tudjátok,ha már itt mertek egyáltalán válaszolni,mert,hogy nézni nem mertek rá fiúra de vajon itt? Értelmes válaszokat várok.

2014. ápr. 24. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
a buszon miért kellene, h bárki is téged bámuljon? gondolom, mindenki siet a dolgára....
2014. ápr. 24. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert te sem nézel ki jól, tesó. 100-ből egy, aki rám pillant, 1000-ből egy, aki megnéz és 10000-ből egy, aki hajlandó "szemezni".
2014. ápr. 24. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyél fel rózsaszín pólót, és akkor még beszélni is fognak rólad. "Nézd, ki az a buza?"
2014. ápr. 24. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Nekem van párom ezért szó szerint rá se nézek a pasikra. Nekem az ez indokom :)

19/L

2014. ápr. 24. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Bunkók
2014. ápr. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!