Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világban miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban miért ilyen felelőtlenek a nők (is)?

Figyelt kérdés

Csak a közvetlen környezetemben az elmúlt 1 évben 2 olyan nőről is tudok, aki olyan pasinak szült gyereket, aki nem nagyon vette komolyan a kapcsolatot amúgy sem. És gyereket sem nagyon szerettek volna.

Az egyik esetben a gyerek születése után szakítottak is.

Megérte? Megéri ilyen férfiaknak gyereket szülni?

Mindegy. Én úgyse jönnék össze egyedülálló anyukával, tehát ez az egész úgy is felfogható részemről, hogy a gyenge lemorzsolódik... :)

2015. aug. 19. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
mert azt hiszik hogy ezzel megfogják a férfit és nem hagyja el!
2015. aug. 19. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:

:) mielőtt ilyen csacsi feltételezésekbe bonyolódnának, kicsit körbejárhatnák a témát.

a pasit max. anyagilag tudják megfogni. (gyerektartás)

de nem köteles és nem is fog mellettük maradni, ha nem vágyik elköteleződésre.

2015. aug. 19. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

Három lehetőséget tudok elképzelni:

Tényleg olyan felelőtlenek voltak mindketten, hogy nem védekeztek rendesen.

Volt olyan buta a nő, hogy azt hitte, a gyerekkel megfogja a férfit.

Már annyira akart gyereket a nő, hogy bár tudta, hogy a férfira nem számíthat majd, de már ez sem érdekelte.

A környezetemben szinte minden egyedülálló anyuka talált már párt, úgyhogy nem féltem őket.

2015. aug. 19. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan "csacsi" feltételezés ez. Vannak férfiak, akiket be lehet így palizni, és akik nem csak gyerektertást fizetnek, de megpróbálják a nővel való kapcsolatot, esetleg házasságot, mert felelősnek érzik magukat a nőért, és méginkább a gyerekért.
2015. aug. 19. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a környezetemben van olyan nő, aki a harmadik csoportba tartozik: már annyira vágyott gyerekre, hogy bárkinek szült volna. Hamar szakított a gyerek apjával. Lett párkapcsolata, abban is született gyerek, de ott nem kapkodták el.

Amúgy meg ostobaság, hogy egyedülálló, gyerekes nő ne találna párt, ne magadból indulj ki. Elvált nőként én is találtam, nem is kellett leadnom az igényeimből, sőt! Tulajdonképpen inkább azt látom, hogy amikor már van a nőnek gyereke, akkor kevésbé kétségbeesetten keres társat, nem köt kompromisszumokat, és így tényleg a legjobbat kapja...

2015. aug. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!