Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, vagy más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy más világban élek, mint a gyakorizók?

Figyelt kérdés

Folyamatosan csodálkozom, hogy gyakorin minden pasi szerint a nőket állandóan leszólítják, és sok lánnyal valóban ez a helyzet, hogy lépni nem tudnak anélkül, hogy valaki bepróbálkozna náluk.

Én ilyet nem tapasztalok, és nem mintha éppen a párkeresés vágya égetne, de most nem tudom, hogy én csinálok valamit rosszul, az általános visszajelzések tévesek, avagy teljesen más világban élek, és tulajdonképpen nincs is baj velem, csak tényleg nem próbálkoznak be pasik. És mindenképpen szeretnék tisztában lenni magammal, és ehhez azért fontos lenne tudni, hogy most mi van.

Alapvetően gyakran megfordulnak utánam az utcán, néha haladó autókból is kihajolnak az ablakon keresztül (ez mondjuk aranyos), és úgy néznek utánam. A sötét bőrű kisebbség, illetve a tipikus munkásember kategória nekem is beszólogat, de hát kinek nem, ebből nem tudok kiindulni. Egyébként meg egyetemen, munkahelyen hacsak nem muszáj, hozzám se szólnak. És nem arról van szó, hogy valaki bepróbálkozna, csak nem néz ki elég jól, és ezért nem veszek róla tudomást (mint az itt olyan népszerű érv), mert azért csak észrevenném, ha valaki, akárhogy is néz ki, megszólítana. De nem történik ilyen.

Akkor most velem van a baj? Alapvetően kedves arcom van és jókedvű vagyok, de csak a semmire nem fogok 72-es vigyorral mászkálni, ha hozzám szólnak, persze az akkor alapértelmezett állapotom, de egyébként nem, ezt elismerem.

Kicsit megzavar a dolog, mert az, hogy éppen keresek-e párkapcsolatot vagy sem, az nem látszik rajtam semmilyen formában, így az nem lehet ok, hogy miért nem próbálkozik be senki. Az általános visszajelzések szerint csinos és jól kinéző fiatal lány vagyok, már ami az utcai megközelítést illeti, de a tényleges leszólítások nem létezők. Akkor most ez másokkal is így van, vagy velem van a gond, hogy nem tetszem az ellenkező nemnek? De akkor miért néznek meg?

Előre is köszönöm...

2015. jún. 26. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
igen veled van a baj! tuti 160 cm vagy és 90 kg akkor nem csodálkozz
2015. jún. 26. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
163 centi és 58 kg- a hasam lapos, fenékre gyűlt a felesleg, aránylag nőiesek a formáim. Bár nyilván fogyhatnék, tény, de nem nézek ki hájpacninak egyáltalán. De ha az általad vázolt paramétereim is lennének- miért néznek meg az utcán?
2015. jún. 26. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj az alkatoddal, én pl 164 cm és 53 kg vagyok, és erre még mindig azt mondják, hogy kórosan sovány... (pedig szerintem ez nem igaz) Még a testtömegindex-kalkulátor is ezt adta ki. Engem sokan piszkáltak hogy híznom kéne, de nem érdekelt amit mondanak, mert meg vagyok elégedve az alakommal. De természetesen ha jobbnak érzed a fogyást, akkor tedd azt, magadat kell elfogadni, a többi meg nem érdekes. :)

Semmi baj nincs veled más téren sem szerintem. Nekem sem szoktak nagyon beszólogatni, max megbámulni. És persze simán lehet, hogy téged is többször megbámultak már, csak nem tudsz róla. :)

2015. jún. 26. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:

jajj nehogy ebből indulj ki :D

van itt pár elkeseredett magányos pasi, és ők azt hiszik mindenki folyton ismerkedik és a nők lábai előtt hevernek a jobbnál jobb pasik.

én 21 éves vagyok, eddig EGYSZER szólítottak le utcán normálisan (úgy hogy adjam meg a számom stb, nem az hogy elmegyek valaki mellett és azt mondja de jól nézek ki - ilyen is inkább este történik, a részeg pasik bátrabbak:D)

2015. jún. 26. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Én is ugyanúgy vagyok, mint te, és visszajelzések alapján kifejezetten szép nő vagyok elvileg.
2015. jún. 26. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet, nem szólítgattak le sosem, igaz sokszor nem vagyok jókedvű és külön vigyorral én sem fogok mászkálni, az olyan mű lenne. Nincs veled gond, csak nincs flörtölős féfiravágyó kisugárzásod. Gondolom ha szétnézel az utcán viszonylag első látásra kevés pasi tetszik.
2015. jún. 26. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Kb ugyanezt tapasztalom, életemben kétszer szólítottak le úgy normálisan az utcán, pedig Budapesten élek, ami nagy város, mégiscsak itt lenne a legészszerűbb.
2015. jún. 26. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Klisé, de pont amiatt nem közelítetnetnek, mert nem jó kedélyűen közlekedhetsz, nem mosolyogsz. Nem azt mondom, hogy boldog-boldogtalanra vigyorogj, de, ha szimpatikus valaki, finoman jelezhetnéd néhány mosollyal felé. Nagyon értelmesnek hatsz a kérdésed megfogalmazása alapján. Szóval, nem kell aggódni, lesz majd kiből válogatni.
2015. jún. 26. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismerős. Csak azt tudom mondani, hogyne az itteni nyafogókból indulj ki. Szerencsére ők kevesen vannak csak pár nyominak az az egyetlen szórakozása, hogy itt szidja a nőket, meg napi x kérdést kiírnak. Legyalábbis erre következtetek az elszántságukból.
2015. jún. 26. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, pont hogy ők élnek valamilyen más világban, mint az emberek normálisabb rétege.
2015. jún. 26. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!