Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen dilis lánnyal mit lehet kezdeni?
röviden az előzmény:
23 éves lány én 30/f , megismertem neten, megkedveltem, megtetszett aztán 1 hónap múlva találkoztunk.
Ő állítólag nagyon belémszeretett, szerinte neten keresztül is lehet totál szerelmes az ember ésegyéb, és ezt élőben is elmondta.
DE! Megkérdezte nem e baj ha hozna első randira a barátnőjét is mert kicsit fél egyedül, nem örültem neki dehát mindegy.
Namost a barátnője sokkal szebb volt és egy tündér, rengeteget kérdezett , nagyon sok mindenről elbeszélgettünk teljesen egy hullámhosszra kerültünk, azonosak az érdeklődéseink az elképzeléseink a céljaink.
Megmondtam az első lánynak h vége nem fog működni sajnálom bla bla. A barátnőjével meg most ismerkedünk találkozgatunk.
De a csajszi most marha pipa, cseszteti a barátnőjét h szálljon le rólam mert én az övé vagyok és ő szerelmes meg úgy is ő fog kelleni majd nekem, engem meg hívogat üzenget és mondta ha kell eljön a városomban és végigkérdez mindenkit h hol talál meg, szóval idegbeteg lett és nem áll le.
Amúgy nem volt még senkije.
Hát, ez van, majd lejár. :-)
Én is nő vagyok, de soha nem jutott eszembe barátnőt vinni randira, nem csinálok magamnak konkurenciát. :-)
Most azért miért ő a hibás??
Összeveszett a 2 csaj, naés??
Ő ismeretlenül elment, megismert egy szép értelmes lányt ennyi a lényeg.
Én semmiképp se mennnék el hozzá a helyedben, ezzel csak adnád alá a lovat. Ahogy már más is írta, benned láthatta a megmentőjét, akivel végre megélhet minden romantikus kis dolgot, amit már régóta tervezget. Ezért ragaszkodik ennyire. De ha elmész hozzá ezt megbeszélni, borítékolható, hogy 1) semmit nem fog felfogni a mondandódból és az érveidből 2) utána még úgyse fogja abbahagyni a "zaklatást", hiszen egyszer már bevált a hisztije és kicsikarta vele, hogy rá figyelj, találkozzatok, stb.
Arról nem írsz semmit egyébként, hogy a lány, aki megtetszett neked, hogyan viselkedik ebben a szituációban?
Noss, ő próbált leülni a barátnőjével és elmondani neki amit én is, hogy tudja h nagyon szeretett volna már valakit, ésatöbbi szokásos szöveg.
Dehát a sértődöttség nagyobb.
Azóta látni sem akarja a barátnőjét, mármint a megbántott fél, szokta hívogatni őt, el is ment hozzá de mindig elküldte.
Ő ráadásul közelebb is lakik hozzám, autóval 10 percre míg a másik jó 50 km-re.
Hát ez ilyen véletlen.
De szerintem ilyenkor bármit mondhat és tehet az ember, megbékélni egyhamar ugysem fog. Főleg h ő már valószínűleg úgy gondolta, hogy ez lesz neki az első és az utolós kapcsolata is.
Nem fogok megbánni semmit, mert összességében nem érdekel, hogy ki mit csinál, vagy h én egyedül maradok e.
Majd kiderül. Csak nyugodjanak le végre a kedélyek.
# 16 Időpont ma 22:13 - De mi a fenének megy valaki a barátnőjével közösen randizni? Ez számomra érthetetlen, pedig nő vagyok. Egy randin nincs helye harmadiknak...
Benne volt a pakliban, hogy konkurencia lehet, meg az is, hogy a kísérő barátnő pótkeréknek érzi majd magát, vagy a pasi toporog, mert a két csaj nem tud leszakadni egymásról. Hát, itt most a konkurencia lépett életbe. Ilyenek az érzések.
A csaj hülye volt, hogy kísérővel ment randizni, tanuljon belőle, máskor ne cipeljen magával koloncot...
Nem kell adni alá a lovat, nem kell foglalkozni a hisztijével, úgysem hallgatna senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!