Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen dilis lánnyal mit lehet kezdeni?
röviden az előzmény:
23 éves lány én 30/f , megismertem neten, megkedveltem, megtetszett aztán 1 hónap múlva találkoztunk.
Ő állítólag nagyon belémszeretett, szerinte neten keresztül is lehet totál szerelmes az ember ésegyéb, és ezt élőben is elmondta.
DE! Megkérdezte nem e baj ha hozna első randira a barátnőjét is mert kicsit fél egyedül, nem örültem neki dehát mindegy.
Namost a barátnője sokkal szebb volt és egy tündér, rengeteget kérdezett , nagyon sok mindenről elbeszélgettünk teljesen egy hullámhosszra kerültünk, azonosak az érdeklődéseink az elképzeléseink a céljaink.
Megmondtam az első lánynak h vége nem fog működni sajnálom bla bla. A barátnőjével meg most ismerkedünk találkozgatunk.
De a csajszi most marha pipa, cseszteti a barátnőjét h szálljon le rólam mert én az övé vagyok és ő szerelmes meg úgy is ő fog kelleni majd nekem, engem meg hívogat üzenget és mondta ha kell eljön a városomban és végigkérdez mindenkit h hol talál meg, szóval idegbeteg lett és nem áll le.
Amúgy nem volt még senkije.
És kinézem belőle, hogy tényleg eljön h megkeressen.
Ja igen, a másik kérdés.
Lehet jobb lenne ha én mennék el hozzá?
Ne aggódj,az ilyen meg is teszi...:D
Ignoráld. Mást nem tudsz. Mikor majd a kocsid szélvédőjén lesznek az üzenetek,akkor kezdj aggódni.
Háát lehet, hogy jobb lenne ha elmennél hozzá és megpróbálnád lezárni ezt vele. Talán akkor nem indul a keresésedre.
Én személy swzerint biztos elmennék hozzá, jobb mintha ő jönne.
Szerintem is egy kiadós dugás kell csak neki, de az is lehet h utána még jobban fogsz neki kelleni.
ja jobb ha elmész hozzá
Nem:)
Ilyen helyzetben,egy nem teljesen ép lánynál,ha elmész hozzá,nem azt fogja hallani,hogy nem kell,hanem csak annyi fog leesni neki,hogy foglalkozol vele és ezekkel a kis fenyegetésekkel ezt érheti el.
Ő volt hülye, minek vitte a barátnőjét is a ti randitokra?
Azért ilyen frusztrált, mert nem volt még senkije, és benned látta a megmentőjét. Küldd fel ide a GYK-ra, van pár hasonló kaliberű pasi, hátha egymásra találnak. :-D
Nem biztos, hogy most lehet vele normálisan beszélni.
Én is ezt mondtam elsőre neki, hogy ő volt a hülye , nem kellett volna hoznia :)
De ez sem tetszett neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!