Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy 25 évesen még csak egyetlen egy férfihoz vonzódtam?
Rengeteg randin, és 2 komoly kapcsolatom vagyok túl, mindkét páromat szerettem, de szexuálisan nem vonzódtam hozzájuk. Azt hittem, hogy bennem van a hiba, én képtelen vagyok élvezni a szexet, már el is fogadtam ezt, aztán megismerkedtem egy férfival. Idősebb nálam, ráadásul házas, szóval semmi nem lehet köztünk, de akárhányszor találkozunk, izzik köztünk a levegő. Ha csak ránézek, legszívesebben rávetnék magam. Nem értem egyszerűen, soha nem éreztem még így eddig. Soha nem találkoztam olyan férfival, akit szexuálisan is kívántam.
Hogy lehet valakihez ennyire vonzódni ilyen hirtelen? Hisz alig ismerem. Miért nem éreztem ugyanezt azokkal, akiket őszintén, szívből, emberileg is szerettem? Lehet, hogy valaki csak egy emberhez képes vonzódni egész életében?
te ilyen vagy
ne izgulj lesz más is
eddig nem tudtad magad átadni a szexnek,teljesen mindegy mit is éreztél
valami zavar magadban,magadon
Én is csak egy férfivel éreztem fizikai vonzalmat. Van sok aranyos, helyes, rendes srác, akár itt is, de ha nincs vonzalom, abból nem lesz jó fizikai kapcsolat.
Vagy inkább úgy mondanám, hogy évekkel ezelőtt megismertem valakit, aki iránt azonnal vonzalmat, térd remegést éreztem és azóta se mással. Nem tudom ez elmúlik-e valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!