Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez az érzés most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés most?

Figyelt kérdés

2hete szakítottunk a párommal, mert úgy éreztük nem megy tovább.

Én a mai napig vele akarok lenni, DE néha úgy érzem jól döntött, néha viszont úgy érzem nem megy nélküle.

Ő is szeret, hiányzom neki ugyanúgy.

Már igazából azt se tudom, jó ötlet lenne e újrakezdeni, bár szerintem ez csak amiatt van, mert bennem van a félsz, hogy nem lenne ugyanolyan úgy sem..

2 hét után normálisak ezek a hullámvölgyek? Másfél év után.

24 N

2016. jan. 27. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:

normálisak, de gyávák is vagytok.

a gyáva embereknek pedig nem jár boldogság.

2016. jan. 27. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:

2 hétre külön menni még nem a világ. Ha még együtt lesztek 2 évig (vagy akár örökre) akkor ez csak egy kis szünet, de nem szakítás( pláne ha naponta beszéltek egymással..).

Igazából az az egy dolog amit tehetsz, hogy Pro És Kontrázol. Felírod a jó dolgokat, amiket szerettél vele, majd felírod a rosszakat. Amiből több van azáltal döntesz.

Ha viszont úgy érzitek, hogy szeretitek a másikat, mégis kibékíthetetlen ellentétek vannak, akkor ne keressétek egymást, ne kommunikáljatok. A szakítás sosem kellemes. Néha jó döntés, néha nagyon rossz...

Nektek kell ezt eldönteni, és ha nem megy a döntés, akkor újra és újra átbeszélni egymással.

2016. jan. 27. 23:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem beszéltem vele azóta.

Gondolkodom rajta, hogy keressem e, vagy sem.

2016. jan. 27. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki hozta fel a szakítást?
2016. jan. 28. 00:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ő.
2016. jan. 28. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor ne keresd!
2016. jan. 28. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!