Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Ha a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Ha a pároddal sétálsz, és beszólogatnak nektek durva arcok, erre elfutna a párod akkor arra hogyan reagálnál? Szakítanál a pároddal? Kérdőre vonnád? Megbocsájtanád?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte hogy ez vele történt. Kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről.

2016. jan. 27. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%

Én otthagytam, mikor volt ilyen helyzet volt.

Na és ha szakít kit érdekel.

Mindenki a saját életérért felelős, engem az érdekelt hogy ne verjenek meg, az hogy őt elkapják, az az ő baja, ha nem bír csendben maradni, vagy nem fut el.

Amúgy utána még felhívott telón, és mondta hogy az arcok csak nekem akartak beszólni, vele nem csináltak semmit, de mikor ezt elmondta, dobtam, azóta se beszéltem vele.

2016. jan. 27. 20:45
 12/18 anonim válasza:
58%
Ügye tudod hogy amit írtál 20:45-ös az téged nagyon leminősít, ne ez legyen az életszemléleted hogy védje meg magát, a ku*váddal voltál vagy azzal akit szeretsz...
2016. jan. 27. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezért kéne paprika spray, gázspray, vagy papryka-bors kombó spray és minimum egy vipera vagy sokkoló manapság mindenkinek.
2016. jan. 27. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Én olyan helyre alapból nem megyek ahol durva arcok vannak,és a bnőmet sem vinném olyan helyre..persze,durva arcok mindenhol előfurdulhatnak,de a konfliktust ha lehet,elkerülöm (nem csak magam miatt,de a bnőmet nem tenném ki semmi veszélynek,azt nem vennèm a lelkemre).. amúgy félni nincs okom,bőven meg tudom védeni magamat vagy másokat..
2016. jan. 27. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
6%

Feltennék egy másik kérdést, amit ez a kérdés ihletett. Katt ide:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. jan. 27. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Még jó, hogy dobnám. Nem férfi az ilyen. 25L
2016. jan. 27. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Erős férfiként, beállnék a beszólogató arcok mellé és együtt jól megvernénk a barátnőmet! :D
2016. jan. 27. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha miattam tér ki a balhé elől, és engem is magával vinne onnan, akkor természetesen semmi sem történt.

Sőt, még hálával is tartoznák neki, hogy kimentett onnan.

Ha pedig úgy fut el, hogy otthagy, akkor egyértelmű

2016. júl. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!