Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ez nem volt olyan durva poén?
Figyelt kérdés
Szóval barátom nézett egy sorozatot, amit én már láttam, és pont ott kellett abba hagynia, ahol az egyik kedvenc szereplőjéről azt lehetett hinni, hogy meghalt. És rögtön fölhívott, hogy most tényleg meghalt? És én nem akartam neki semmit mondani, de addig nyaggatott, míg azt mondtam neki, hogy igen, tényleg meghalt (pedig ugye nem). És napokig le volt taglózva, el se akarta hinni, hogy képesek voltak megölni a kedvencét. Egyébként a következő részekben derült volna ki, hogy mégsem halt meg. És csak most tudta folytatni, és gondolom akkor kiderült, hogy mégis él, mert csak ezt az sms-t kaptam: "ezért még kapsz.."
De ugye ez nem volt olyan durva szívatás? Ti sem haragudtatok volna nagyon meg, ugye?
L/19
2016. jan. 1. 19:48
1/12 Kenzo Tenma válasza:
Én nem haragudtnék az biztos. Ő is nyilván poénosan értette, hogy "ezért még kapsz".
3/12 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki véresen komolyan gondolná ezt. Szó szerint véresen.
4/12 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogy miért akarja valaki elspoilerezni magának az ilyesmiket. Megérdemelte. :D
5/12 A kérdező kommentje:
2-es, igen :DD
2016. jan. 1. 20:05
6/12 opened paradise válasza:
Nem,biztos ő se komolyan mondta.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát, legyen így, ahogy mondjátok.. :))
2016. jan. 1. 20:14
9/12 anonim válasza:
Inkább a barátod életképtelen kissé. Mire felhív téged, addigra a google-ban már rég rákereshetett volna. Vagy ha annyira sokkolta amit mondtál, még utána is ellenőrizhette volna.
10/12 anonim válasza:
Ez csak egy sorozat. Szóval egyáltaáln nenm volt durva poén, jó is hogy azt mondtad neki, legalább nem spoilereztél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!