Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az az öt tulajdonság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az öt tulajdonság, amivel feltétlenül rendelkeznie kell egy nőnek, ahhoz, hogy férfiként felnézz rá, mint nőre? N

Figyelt kérdés

Milyen az a nő, akiben a gyerekeid anyját làtod, akit nem tudnál megunni?

Akár külsőre, akár belsőre, kinek mi számít..

2016. jan. 27. 01:39
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Nekem már annyi tökéletesen elég lenne, ha nem azt keresné már az első randin, hogy milyen munkából hogyan élek és milyen kocsim van, hanem hogy én érdekeljem, mint ember. Ez kezdetnem több mint elég lenne.

És persze vannak tulajdonságok, amiket nem lehet leírni, de ha egyszerűsíteni akarok, akkor a telefonjukba bújó nádszál cicababákból nem igazán nézem ki a felelősségteljes anya formát. Némelyik nő annyira gebe, hogy egy egészséges gyereknek nem tudna életet adni. Persze ha egyáltalán termékeny még, és a "-30 fokban is fitness toppban vagyok mert az a divat" felfogás nem került még a méhe és a petefészke épségébe.

2016. jan. 27. 01:47
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Ja... ami lemaradt:

Számszerűsíteni nem lehet, hogy most ez öt vagy éppen tíz dologtól függene. Egyszerűen manapság a nők többsége nem csak anyának, de komoly kapcsolatra is alkalmatlan, ahogyan a férfiak nagy része is.

Csak a szex orrba szájba fűvel-fával védekezés nélkül (rengeteg 20-25 éves egyedülálló anya van manapság).

Arról nem is beszélve, hogy a kompromisszumkészség egyenlő a nullával. Ha vita van vagy probléma, túl hamar kimondják az itt van vége szavakat. Nincs bennünk akarat, hit, gyöngék ahhoz, hogy fenntartsanak egy rendes kapcsolatot. Elhatalmasodott a más szemében a szálkát is, a sajátomban a gerendát se nézet. Pedig ember hiba nélkül nincs. Nekem is vannak hibáim, és az itt válaszolóknak is, mint ahogyan neked is kérdező. Egyszerűen csak nem a tökéletest kéne keresni és a szőke hercegre/hercegkisasszonyra várni, hanem mérlegelni: tökéletesnek tudom látni a hibái ellenére is?

Mindezek után le kell szögeznek, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2016. jan. 27. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs egyetlen olyan tulajdonság sem, amivel "feltétlenül rendelkeznie kell" egy nőnek, hogy megfogjon. Tudod, a szerelem nem okok kérdése.
2016. jan. 27. 02:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés,meg úgy is kémia kérdése,de...humoros,kedves,vágjon az esze,és empatikus.

Talán ezek a legfontosabbak.

2016. jan. 27. 06:10
 5/5 Andi80018 ***** válasza:
Először is fontos, hogy egy nő szeresse a férfit, felnézzen rá, tisztelje. Ne legyen lusta, viszonylag legyen házias, még ha nem is egész nap mos-főz-takarít. Legyen magára is igényes, de hagyja el magát. Ne legyen lusta, legyen kompromisszum kész, alkalmazkodó, persze a férfi is, csak akkor működik. Ne legyen buta, tudja magát kifejezni. Ha gyerek születik tudjon vele bánni, akarjon is, tudja tanítgatni, szépen nevelni, ezért is kell az intelligencia. Nőiességre mindig törekedjen, legyen kedves a férfihez, persze neki viszont segíteni kell, hogy a hölgy a lehető legkiegyensúlyozottabb legyen, akkor a gyerek felé is sokkal türelmesebb, nyugodtabb lesz. Szóval nem könnyű. :-)
2016. jan. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!