Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép emberek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép emberek miért vannak fenn társkeresőn?

Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10:

Utána én is próbálkoztam hogy hazajöttem, de magyar férfiként magyar nőknél a Badoo hasznavehetetlen.

2016. jan. 26. 18:27
 12/16 anonim válasza:
énis látok izmos férfiakat társkeresőn énse értem
2016. jan. 26. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:

"szólítják le a nőket napi 50-en, még a gyönyörűeket se. Sőt, a legtöbben átnéznek rajtuk, mert "biztos van barátja", "nem egy súlycsoport", "úgyis visszautasítana" stb"

Az ötven leszólítást kivéve pontosan így van a valóéletben. Én odamentem csinosabb lányokhoz, egyből a "van barátom" szöveget kaptam, és igen nem látom hogy bejövök a nőknek, nem látom, hogy bárki is rám nézne, főleg nem a szebbek.

2016. jan. 26. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Mutatnál néhányat? Mert én fél napokig keresgélek, de ezerből egy olyan akad esetleg, akire már azt mondom, hogy talán elmegy...Bár attól is függ, biztos, milyen korosztály, 20 évesek között még fellelhetőek jóképűek, na de 40 és a felett ,siralmas.
2016. jan. 26. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
A 14-es igazolta, amit írtam: a legtöbb szép nő azért szorul rá a netes társkeresésre, mert válogatós, és senki se néz ki elég jól neki.
2016. jan. 26. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem arról van szó, hogy modell külsejű pasikat keresek.De annyit csak elvárhatok, hogy ápolt férfira hasonlítson, nem egy lepukkant nagymamára, nem? Mert látok ám sajnos sok ilyet is, kb mintha egy rossz orvosi könyvben nézném a képeket.Ha valaki nem is jóképű, legalább vágna valami értelmes fejet de némelyik nem képes arra sem.Ennek kb úgy kéne mennie, mint egy önéletrajznál.az ember ott is próbálja a lehető leg előnyösebb képet felrakni magáról (jobb esetben), nem olyat, amivel csak jobban elijeszti az embert.Alapvető igényesség kellene ez legyen.Már ha valaki komolyan veszi.Ha meg nem, akkor nem tudom, minek regisztrál társkeresőn.a normális (értsd, ápolt, értelmes) megjelenéssel megtisztelem a másikat így jogosan én is ezt várom el.
2016. jan. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!