Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tudni kell, hogy a párunknak előttünk hány partnere volt?
Kelleni nem feltétlenül kell, de érdemesnek tartom. Ha a pasinak volt előttem 99 "barátnője", akkor fenntartásaim lesznek a kettőnk kapcsolatának tartósságával és őszinteségével kapcsolatban. Illetve szerintem akkor is jó tudni, ha én vagyok neki az első- teljesen másképp állnék a dolgokhoz, sokkal türelmesebb lennék, kevésbé követelőző, mint egyébként.
Meg különben is, ugyan a múlt meg "semmi közöm hozzá", de azok az események formálták őt olyanná, amilyen, és én szeretném ezt is tudni róla. Engem az is érdekel, mi történt vele az oviban, akkor pont ezek a horderejű dolgok hagyjanak hidegen?
Nem kell tudni, engem spec abszolut nem erdekel h a ferjem hany novel fekudt le elottem es abszolut nem tartozik ra, h en hany pasival fekudtem le:-)
Ezek irrelevans dolgok, abszolut semmi jelentoseguk. Egyebkent egyszer elmondtam neki, de semmi extra reakcio a reszerol:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!