Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha előttünk ül a buszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha előttünk ül a buszon, akkor hogy hívjuk fel magunkra a figyelmét, hogy forduljon hátra? :D Sürgös.

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot, akivel azóta már párszor beszélgettünk is, de reggelente sosem beszélgetünk, ilyenkor mindig csak bedugja a fülébe a fülhallgatót, és a zenét hallgatja. Mivel a haverja mellett ül, nem tudok leülni mellé, de úgy néz ki, holnap mögé ülök az egyik barátnőmmel. Az a kérdés, hogy hogy érjük el, hogy hátraforduljon hozzánk, és beszélgessen velünk?:D Egyáltalán miért nem beszélget reggelenként? Délután mindig Ő jön oda hozzám, és kezd el "hajtani" rám... Mivan vele reggel?

Ha meglökdösnénk az ülését, ahhoz mit szólna?XD Annyira bátrak nem vagyunk, h azt mondjuk: "héé, fordulj már hátra beszélgetni"... Pls adjatok tippeket!:D

16/L

2009. szept. 15. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Fingjál egy hatalmasat.
2009. szept. 15. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Sikíts fel, hogy elfelejtettél bugyit venni...
2009. szept. 15. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Bökdösd meg a vállát, és amikor hátrafordul kérd meg hogy segítsen eldönteni egy vitás kérdést, nem túl kihívó-e combfixet hordani, akár farmer alá is csak úgy, mondjuk a buszon. ;)

28/F

2009. szept. 15. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

ha viszed a b.nőd, akkor lehet, hogy még annyit sem beszél veled, mint eddig. Egyedül legyél bátor, és ha délután beszélgettek, akkor kérdezz rá.

Nem kell mindent túlbonyolítani.

2009. szept. 15. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Reggel szar kedve van az embernek, főleg útközben, ezért ilyenkor nem túl társalgóak sokan. sokszor én se. Délután már jobb beszélgetni, szóval ha beszélgettek kérdezd meg, reggel miért olyan közömbös... Ennyi, ezután már jobban el lehet vele beszélgetni bármiről.

21f

2009. szept. 15. 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
figyi, olvastam már pár kérdést tőled, tudom hogy te írtad, már ha busz, lány, 16, van benne tudom hogy még mindig nem sikerült azzal a sráccal kezdeni valamit. volt az a kérdésed mikor annyira vágytál rá hogy megérintsen, vagy megöleljen...ez volt azt hiszem is a párnás dolog..:) erről sem említettél semmit hogy mi lett végül. akkor egy másik kérdésben furcsállottad hogy reggel nem beszélget...hiába írták jópáran hogy kómás reggel ,kedvetlen, neeem te nem hiszed el, ebben a kérdésben is csak hangoztatod..hmm..szerintem a széklökdösés kicsit gyerekes, mert ok hogy vicces meg mittudomén de tudod milyen reggel, szerintem nem sok kedve lenne hozzátok. és te sem akarnál morcos, kedvetlen kedvében beszélgetni azzal a sráccal szerintem. szóval figyelj, írtak jó tippeket, ha szeretne valamit tőled az a srác hidd el kezdeményezne. lehet hogy ez majd idővel bontakozik ki, vagy direkt visszafogja magát hogy ne tűnjön túl tolakodónak. érted, sok variáció van:) ezért hát nem rosszindulatból de akárhány kérdést kell még olvasni tőled ami erről a témáról szól, nem fogsz kapni jobb tanácsokat mint az elhangzottak. azért mégegyszer sok sikert:)
2009. szept. 15. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:

3.válaszolónak köszi!:D

Első pár válaszoló, nagyon szellemes...:)

Utolsó válaszoló, azért még jöhetnek jó tippek (ahogy most is jött egy...). Sajnos az eddigiekkel nem sokra mentem.:D Végülis igazad van, de miért ne tehetnék fel kérdéseket?:) Ha nem is most... az életben valamikor biztos hasznát veszem a válaszoknak... és még csak kiváncsiságól is jó olvasni a váalszokat.:D Jó ötletek pedig azért akadnak - még ha nem is veszem sok hasznukat.:)

Köszi az eddigieket.

2009. szept. 15. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

állj fel a székre, és hajolj fölé, és csókold meg.

Igaz kicsit tekeredned kell, de tuti bevállna.

2009. szept. 15. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

ááá reggel? eszednél vagy? azért mert talán még alszik! senkinek sincs kedve még reggel fél hétkor csajoznia nem gondolod?

17f

2009. szept. 16. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!