Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemutatni a barátaimnak? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A párommal fél éve együtt vagyunk, és úgy gondolom ideje bemutatni őt a legszorosabb baráti társaságomnak. De attól félek, hogy rosszul fogadnák. Ismerem őket, kedvelem őket, de tudom milyenek. Nem tetszene nekik, nem fogadnák el, és én nagyon szeretem őt, de ők csak kritizálnák és megvetnék. Nem szeretném azt hallgatni, hogy ő ezért nem jó nekem meg azért, meg hogy nem elég helyes férfi szerintük, stb... Nem tudom mit tegyek, komolyan elgondolkozom azon, hogy ők a barátaim-e még, ha ennyire meg akarok felelni nekik.2016. jan. 21. 07:29
1/6 anonim válasza:
Az utolsó mondatodban ott a válasz.
Mutasd be.
Majd kiderül...
2/6 Költőnő? válasza:
nem hinném, h ilyenek a "barátok"
3/6 anonim válasza:
Most vagy a barátaidat szégyelled a párod előtt vagy fordítva. Bár lehet csak túlagyalod a dolgot. Nem agyalni kéne, hanem bemutatni nekik, aztán majd ráérsz agyalni, ha szekálnak miatta.
4/6 anonim válasza:
Ha nem képesek elfogadni, hogy ő a párod, akkor nincs amiért barátokként emlegetni őket...
5/6 anonim válasza:
Tényleg kár ezen kattogni,mert ahogy írtad valszeg senkit nem fogadnának el.Ha neked az a fontosabb,hogy ők mit gondolnak akkor egy jó darabig nem is kell neked barátnő.
Engem a szüleim véleménye sem érdekelne,mármint ha ilyen rosszindulatúak lennének pl nem hogy barátoké.
6/6 anonim válasza:
Ne csinálj ebből külön procedúrát. Az olyan, mintha dicsekedni akarnál a pasiddal. Ha hosszútávú kapcsolat lesz, akkor apránként úgyis mindenki megismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!