Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok a barátotokban ha sokszor lenne érzelmileg gyenge?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 21:07
1/10 anonim válasza:
Ezt ki tudod fejteni kicsit részletesebben?
2/10 A kérdező kommentje:
Sokszor szomorú, és lehangolt.
2016. jan. 20. 21:12
3/10 anonim válasza:
Pacsi tesó! Szintén ilyen vagyok, eleinte elfogadtàk, egy idő után megunták, mert elvileg nekem kellett volna őket szórakoztatni, és csak lehangoltam, hogy néha szomorú vagyok. De szerintem nem talàltam még meg az igazán hozzàm illő embert
4/10 anonim válasza:
Én sajnos nem tudnám. Családomban kb mindenki ilyen rajtam kívül. Elég volt egy életre. Nyilván ha baj éri a barátom, és lehangolt egy ideig de dolgozik a probléma megoldásán,akkor megertem és 100%-ig mellette állok.
5/10 anonim válasza:
Szerintem elfogadható. Hiszen egy párkapcsolatban mindkét fél egymásnak a támasza is. Ha pedig igazi a szerelem, akkor egy idő után biztos hogy sikerül jobb kedvre deríteni a másik félt.
6/10 anonim válasza:
Nekem is voltak depressziós időszakaim, úgyhogy el tudnám fogadni a fordított helyzetet is.
7/10 anonim válasza:
És mi az oka ennek?
Ha lenne különösebb oka rá, akkor megérteném, és mellette állnék, amíg túlteszi magát azon a bizonyos dolgon, ami miatt lehangolt.
De ha alapból egy ilyen pesszimista, mindenben a rosszat látó ember lenne, akkor nem tudnám sokáig tolerálni. Van elég bajom nekem is, miért vennék még egy "gondot" a nyakamba?
8/10 anonim válasza:
Nem, de ennek leginkább az az oka, hogy a közeli családomban van pszichés beteg, és nem úsznák meg a személyes találkozást, úgyhogy egy ilyen ember elmenekülne, amint szembesülne ezzel. Én erősebb idegzetű partnert keresek.
9/10 anonim válasza:
Ilyen a melankolokus szemelyisrgtipus. En nem toleralom. Egyszer es utoljara eleg volt. Bocsanat.
N
10/10 anonim válasza:
Mivel én is ilyen vagyok és többször voltam már depressziós, így megtudom érteni és elfogadnám.
Az életben vannak jó és rossz dolgok... ha valaki kapcsolatban nem tudja elfogadni a másiknak az esetleges hullámvölgyeit, ott nem sok érzelem van és akkor értelme sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!