Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszik a tiltakozást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik a tiltakozást egyes férfiak bátorításnak?

Figyelt kérdés

2016. jan. 20. 15:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

TORONYHIBÁS :D :D :D

Ezt megjegyzem :D

2016. jan. 20. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
6%
Mert a "nem" az a nőktől néha igent, néha nemet jelent.
2016. jan. 20. 17:54
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
Mert idióták, nem tanították meg nekik a NEM fogalmát.
2016. jan. 20. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azt gondolják, hogy csak kéreted magad. Ettől függetlenül tudom, mennyire bosszantó, hiszen nekem is a NEM az azt jelenti, hogy NEM, és semmi mást, szóval kellett már bunkónak lennem, hogy valaki felfogja, hogy tényleg nem akarok semmit tőle, és békén hagyjon.
2016. jan. 20. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
A férjednek említetted már? Ő tisztában van vele, milyen ember a barátja?
2016. jan. 20. 18:10
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös még nem mondtam, mert nagyon jó havernak tartja, félek nem fog bízni senkiben, ha megtudja... talán elsőre nem is hisz majd nekem ez az ami eddig visszatartott, mert vakon bízik benne!
2016. jan. 20. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Az egyik nő azon van kiakadva, hogy miért nem állnak le, ha nemet mond.

A másik azon, mert miért nem próbálkozik jobban.

Az egyik nő azon van kiakadva, hogy miért próbálnak meg vele tömegközlekedés közben ismerkedni.

A másik azon, hogy miért nem.

Ésatöbbi ésatöbbi.

És akkor ezek még egy nőn belül is képesek jelen lenni! Tehát ha adva van egy random férfiember, ő hogy a fenébe döntse el, hogy mit kéne csinálnia?

Persze léteznek szélsőségesebb esetek, ahol a fenti okfejtés már nem védhető.

2016. jan. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!