Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez gyakran előfordul, és hogy mindenki szerint csak plátói szerelem, vagy nem is nevezhető szerelemnek. Nálam már másfél éve tart, és nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben ez megváltozik. Testnevelés tanár, így gyakran van köztünk testi kontaktus, de elég nehezen viselem az érintését. A kötelező heti 5 testnevelés óra sem segít sokat a helyzeten. Nem akarok tőle semmit, vagyis hát akarok, de köztünk ez lehetetlen. Van családja, az egyik tanárom a felesége (ő is tanít engem). Vannak gyerekei is. 2 és fél évig fogom még minden nap látni. Ha valaki tud valami módszert az érzéseim megszűntetésére/elfelejtésére, nagyon örülnék ha megosztaná velem. Nem tudom kizárni őt a fejemből. Próbálok másokat megismerni, megszeretni, de egyelőre még nem jártam sikerrel.2016. jan. 19. 17:34
11/14 A kérdező kommentje:
Hát ez nem hangzik tul bíztatóan...Akkor kitartást neked is! :) Én is reménykedem
2016. jan. 27. 21:42
12/14 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy? Én is pont abban a helyzetben vagyok mint te. Nagyon tetszik de nős és ő is szintén a suliban tanít. Szünetekben állandóan összefutunk és mosolyog viszont órán velem sokkal keményebb mint másokkal. őszintén nem tudom hogyan tudnád elfelejteni. Szerintem sodródj az árral, használd ki hogy látod.
13/14 A kérdező kommentje:
16 vagyok :)
Hát igen, mást nem nagyon lehet tenni ebben a helyzetben
2016. máj. 25. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!