Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem a tanáromba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a tanáromba, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit korepetálj
2014. máj. 27. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szexi tanár néni, szeretnéke félni...
2014. máj. 27. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
De jo dolguk van manapság a tanároknak! Mindenki beléjük van zúgva!
2014. máj. 27. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit, csak magadat járatnád le.
2014. máj. 27. 15:20
 5/6 anonim válasza:
Hány éves? és te?
2014. máj. 27. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Hidd el tudom miről beszélek...három évig voltam szerelmes a tanáromba, aki 25 évvel idősebb volt nálam. Mondhatott nekem bárki, bármit én akkor is töretlenül szerettem tovább, persze titokban. Aztán ahogy telt-múlt az idő egyszer csak azt vettem észre, hogy már egyáltalán nem jut eszembe, elmúlt. Ki fogod nőni, tudom most hiába mondom ezt, hiszen anno nekem is hiába mondták, de tényleg így van. Vedd úgy, hogy ebből most erőt meríthetsz a sulis mindennapokhoz, készülj sokat az órájára, de tartsd meg a kis titkod magadnak.
2014. máj. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!