Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba, többi lent?
Figyelt kérdés
18éves fiú vagyok a tanárom 36, nem tudom hogy de beleszerettem.. Nemtudom ebből lehet-e valami? de gondolom hogy nem(volt párszor hogy elkaptuk egymás tekintetét, ha állok a folyosón és eljön mellette mosolyog stb..Jelent ez valamit?Szerintetek mit csináljak?
Tudom hogy inkább lányoknál fordulnak elő hogy szerelmesek lesznek a tnárba.. és 14 év körül..
Ti mit csinálnátok a helyemben?
2013. dec. 13. 14:50
1/5 anonim válasza:
Rád nézett a tanárnő, úristen, ez biztos jelent valamit. Gondolom az iskolában a többi párszáz gyerekre rá se néz, és véletlenül se mosolyog. Ez csak neked szól!
Menj be a tanáriba egy szál óvszerben (fontos a védekezés), küldd ki az összes többi tanárt és essetek egymásnak.
3/5 anonim válasza:
Azért mosolyog rád, mert nem bunkó, és ismer. Minden lányismerősöm mosolyogva köszön előre nekem, de mégse ültetek valótlan dolgokat ay egészbe. Amúgy ha összejönnétek véletlenül, ès valaki erről tudomást szerez, akkor kirúgják. Ezt te se akarod ugye?
4/5 anonim válasza:
Találj magadnak egy hozzád korú lányt,a tanárnénit meg felejtsd el!:)
5/5 A kérdező kommentje:
ha minden nap látom elég nehéz elfelejteni.. de tudom hogy nem lehet semmi belőle, azt a nézős dolgot meg rosszul fogalmaztam meg.: D
2013. dec. 13. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!