Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta szerelmes vagyok az egyik tanáromba, szerintem látja rajtam, hiába próbálom eltitkolni. Mit tehetnék?
Tudom, hogy ez nem fellángolás, volt már olyan is, de nem jellemző rám, ráadásul ez már nagyon régóta tart. Nem vonzódom az idősebb férfiakhoz, nem is arról van szó, hogy a saját korosztályomban senkit nem találok. Nagyon kikészít ez a dolog, nyáron már valamennyire rendeződtem lelkiekben, de akkor is MINDEN NAP rá gondoltam, hogy milyen jó lenne ha csak véletlenül megpillantanám. Képes vagyok tovább bent maradni a suliban, csak hogy láthassam, amikor elmegy. És szerintem órán látja rajtam, hogy valami van velem, mindig elvörösödöm, amikor felszólít, mint egy kis csitri. Mit csináljak?
Gimnazista vagyok, a korkülönbség 15 év, ami valljuk be nem kevés, bár engem nem zavarna, de a környezetünkben valószínűleg nem néznék jó szemmel, tehát inkább túl kéne lépnem, ehhez kérem a segítségeteket, hogy mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!