Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a tanáromba, mit tehetek, hogy viszonozza?
Nincs barátnője, felesége, gyereke, semmi.
Teljesen belezúgtam, de mindjárt itt a nyár, és akkor nem fogok vele találkozni. Már lassan 2 éve, hogy ásra még csak gondolni sem tudok rajta kívül. Tudom, hogy egy hisztis kis idiótának néztek, de még hétvégenként is annyit szenvedek miatta, meg múlt nyáron is teljesen depis voltam, hogy nem látom, nem tudom, mi van vele.
Én amúgy komolyabb kapcsolatot szeretnék tőle, de persze addig titokban, amíg el nem ballagok. Meg igazából nem is kéne, hogy összejöjjünk, csak tartsuk a kapcsolatot.
Remélem értitek, mit akartam ebből kihozni, és tudtok segíteni. :)
Felejtsd már el... Soha nem fog rád úgy nézni, mint olyasvalakire, akivel egy párt alkothatna. Ez az esetek 99%-ában így van. Ha meg mégis megfordult volna a fejében, valószínűleg akkor is van annyi esze, hogy nem kezd a diákjával. Verd ki a fejedből!
Nekem is volt ilyen, egész nyáron a tanáromon rágódtam, rengetegszer vele álmodtam, elképzeltem magunkat együtt.. Most így utólag belegondolva tiszta idióta voltam :D 15 éves voltam akkor.
Addig amíg ezen a pasason rágódsz, magadtól veszed el az esélyt, hogy egymásra találjatok egy korban jobban hozzád illő sráccal. Ne rontsd el az idei nyarad is! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!