Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha szerelmes vagyok a tanáromba vagy kezeltessem magam?
Normális. Én is voltam belezúgva tanáromba elég komolyan...
Az viszont már koránt sem normális hogy dicsérget. Nem volna szabad átlépnie azért a tanár-diák kapcsolat határait.
Teljesen normális, hidd el. Ez szinte mindenki életében megtörténik...
Velem is előfordult már, ugyanígy éreztem mint Te, és amikor meghallottam a csengőt, akkor úgy visszapörgettem volna az időt. :) Most már enyhült az érzés, amióta nem tanít, de azért még mindig megdobban a szívem, ha látom (keresem is a tekintetemmel) vagy épp szóba kerül vagy csak meghallom a hangját... vagy akár csak meghallom, hogy valaki kimondja a nevét. :D Rossz, de idővel biztosan elmúlik, úgyse lehet ezzel mit tenni...
Ja és az meg nem gáz, hogy ő dicsér, több tanár szokott ilyesmiket mondani nálunk is, de nyilván csak kedvességből, semmi több. :D
#7 voltam
hát ha a tanárod lennék én meg is farkalnálak xd
25f
Normális, nálam előző félévben volt ilyen. Most, hogy nem tanít, egy kicsit bele is pusztulok, azt érzem.
Ha meglátom az egyetemen, vagy esetleg meghallom a hangját valamilyen tv műsorban, rögtön vigyorogni kezdek és érzem, hogy a szívem hevesebben ver :D Majd csak kinövöm, nálam ez a tanár-crush a gimiben kimaradt -nem volt, ki bejöjjön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!