Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, miért esik nekünk jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért esik nekünk jól hisztizni, megsértődni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a hiszti, sértődés? Ha veszekszel a pároddal, mert az valami bántó, sértő dolgot tesz? Nem az a normális, ha szóváteszem ami zavar? Melyik évszázadban, vagy melyik muszlimhívő országban vagyunk, hogy ha nőként nekem is vannak elvárásaim, az indokolatlan hisztinek van minősítve, amit csak azért csinálok, mert "jól esik"?
2016. jan. 17. 18:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Dehogy veszekedés. Akkor azt írtam volna.

Csak olyan, ... duzzogás. Mondjuk egész nap nem tudom elérni és azért egy idő után már nem jó érzés ez, akkor jön egy kis durci, és közben sokkal jobban érzi magát az ember.

2016. jan. 17. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki volt az a retardált, aki lepontozott. De ha nem hiszi, olvasson utána jobban. Igen. A nem megfelelő neveltetésből alakul ki a hiszti.

Íme tessék!

[link]

2016. jan. 17. 19:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem mondtál hülyeséget, engem a széltől is óvtak.

Én felpontoztalak.

2016. jan. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!