Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bosszút állnátok a tönkretett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút állnátok a tönkretett életekért?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt voltam már a párommal amikor az egész csaladja a leggyengebb pillanatomban (beteg voltam es penz nelkul) tamadast inditott a kapcsolat ellen.

Sikeresen mert a baratnom osszeomlott, ellenem fordult, es azota sem tudtam vele beszelni.

A kapcsolat mesébe illő volt előtte, de telebeszeltek a fejet azzal h o csak az arnyekomban elt, a csicskam volt es manipulaltam es h egy semmirekello vagyok.

Már 3 honapja vagyunk kulon de ugy hallom depresszios persze a csalad azzal tomi a fejet h termeszetesen miattam depresszios mert tonkretettem az eletet.

En majdnem ongyilkos lettem. Legshivesebben lelonem a csaladjat...

2016. jan. 17. 09:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
Koma, nem tudok segíteni. Aki egy öngyilkosságot sem képes normálisan megcsinálni, az már tényleg nem lesz soha sikeres ember.
2016. jan. 17. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért lett ekkora homály köztetek,a közös barátok miért szakították meg veled a kapcsolatot?

Én meghallgatnám a másik felet is,lehet mégis volt ott valami manipuláció,meg hasomló ügyben...lépj túl az egészen,ennyi.

2016. jan. 17. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, mondjuk nálunk én vagyok a nő, de a családja szépen telebeszélte a fejét és elfordult tőlem, otthagyott életem legnehezebb helyzetében. Én csak egy dolgot tudok tanácsolni: engedd el. Engedd el őt és engedd el a családja iránt érzett aktív gyűlöletet. Nem éri meg bosszún agyalni, vissza fogják kapni az élettől. A barátnőd pedig eldöntötte, hogy neki mi a prioritás, ha én annyira szeretek valakit, akkor engem a világ összes embere se tudna lebeszélni róla. Hagyd elmenni, majd lesz olyan, aki nem ilyen akaratgyenge és befolyásolható. Hidd el, ha most még tisztáznátok is, akkor is később mi lesz ha felmerül hasonló helyzet? Ha ő nem küzd, akkor butaság neked küzdeni. Most koncentrálj arra, hogy kicsit rendbehozd magad. Keress hobbit, járj emberek közé, gondold végig realisztikusan a kapcsolatot. Ha akarsz beszélni, írhatsz.
2016. jan. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!