Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan várnátok haza ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan várnátok haza ezek után a párotokat?

Figyelt kérdés
Este főztem. Ő kèrdezte hogy dèlben ehet-e a kajàbòl. Reggel is megkèrdezte. Mondom igen. Haza jöttem ès làtom hogy nem jàrt itthon az anyjànàl evett. Minden nap àtjàr oda. Rosszul esik hogy ezt csinàlta. Többet ne főzzek az ilyennek?
2016. jan. 15. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A volt volegenyem PONT ezt csinalta... estenkent foztem, majd napkozben minden nap atjart anyucihoz, ott evett, sot ha eppen nem dolgozott (hetente csak 2-3 napot dolgzott) akkor allandoan anyucit fuvarozta ide-oda (a kozos kocsinkkal amit rendszerint en tankoltam - mert o csak 2000 forintert volt allandoan hajlando beletankolni, es igy rendszeresen elofordult hogy alattam fogyott ki a benzin...).

Vege is lett a kapcsolatnak :)

2016. jan. 15. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

5ös!

ha nem ízlik a főztje, főzök magamnak, és nem anyámhoz rohangálok FELNŐTTként.

elköltözött, azért, mert már nem az anyjával akar lakni.

az ilyen egy paprika jancsi.

aludjon egy ágyban anyucival.

a mi családunkban ez nem divat, és ciki is lenne...

2016. jan. 15. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

ja, és attól mert férfi, a főzés nem tilos..

ez csak 1 ok, hogy láthassa anyucikát..

2016. jan. 15. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem szólnék semmit (nyilván már korábban szóltam volna, ha nem változik, nem tépem a számat tovább), de többet nem főznék rá. És majd az első alkalommal, amikor nem megy át enni, és számon kérne, hogy itthon nincs kaja, megkérdezném, hogy "Miért, anyád ma nem főzött?". Az ember kirepül a fészekből, és még van képe azzal terhelni az anyját, hogy vele főzet magára, a barátnője főztjét meg otthagyja?
2016. jan. 15. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!