Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem a barátomat hogy miért nem ért még haza, vagy csesztetésnek érezné?
Két órája még túlórázott, azt mondta ír mikor hazaér. Fél 11 van, még az üziimet sem nézte meg. Nehogy már idáig túlórázzon...
Aggódok is érte, icipicit pipa is vagyok h ennyi mindent bevállalt megint (szerintem ő is magára) és még akartam volna vele beszélni.
Mit csináljak? Szerintem már hazaesett, lehet h elfelejtett írni? 😞
Vagy nagyon fiatal vagy, hogy ezen aggódsz, vagy nagyon a kapcsolat elején..
Ha akarsz, miért ne írhatnál neki? Mondd meg, hogy aggódsz, rendben van-e vele minden, mert még nem írt neked, hogy otthon lenne. Ha ezen berág (és nem csak egyszeri eset), akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolaton.
Én még a barátomnak is írok ha ilyen van, de akár fel is hívhatod. Én például örülnék neki ha gondolna rám a barátnőm és tudatná velem amikor ilyen sokáig dolgozom...
Sajnos ez előfordul nálunk is néha. Nem egy t betűvel kezdődő helyen dolgozik véletlenül? :P
Se téged, se őt, se a kapcsolatotokat nem ismerjük.
Engem zavarna, pedig egyáltalán nem vagyok csatangolós fajta. Reggel elmegyek dolgozni, megcsinálom amit és amíg kell, majd egyenesen hazamegyek. Mondjuk hiába fekszem le minél hamarabb, így sem marad időm kialudni magam, hát még ha kijárogatnék a haverokhoz.
Szóval visszakanyarodva az eredeti kérdéshez. Csinálom amit kell, utána hazamegyek. Közben ne zaklasson olyanokkal hogy mikor megyek már. Ha végeztem volna, már otthon lennék. Megyek amikor tudok!
Lényegtelen hogy az évi 2 alkalom buliról, az évi többszáz munkanapról vagy azokról a napokról van szó, mikor a sógoromnak, tesómnak, barátomnak segítek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!