Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan várnátok haza ezek után a párotokat?
Kérdezed meg tőle, hogy ízlik e egyáltalán neki a főztöd. Lehet, hogy az anyja mondta neki, hogy menjen egyen ott és a párod nem akarta megbántani.
Ülj le vele kérdezz rá, hogy miért így csinálja a dolgokat, ne kezd el egyből, hogy akkor többet nem is főzök neki...
Az ilyen háljon együtt az anyukájával is...
Szóval, szerintem beszéld meg vele, hogy nem az anyja ellen vagy, de ez így neked nem tetszik. Gondolom te is egy férfival akarsz lenni, nem pedig egy kisfiúval aki állandóan hazaszalad anyukához.
nem mindegy hogy hol eszik?
beszéljétek meg mennyit főzzél, hol fog enni és kész.
nem hiszem hogy ez bűn lenne, hogy szeret az anyjánál enni.
Hát ne anyucihoz rohangáljunk már enni, kedves 5-ös.
Az ilyen nem férfi..
Ha minden nap átjár anyukájához enni, eleve nem értem, miért főzöl rá.
Amúgy is, ha a konfliktusotok anyuka körül gyűrűdzik, szerintem nem az a legnagyobb kérdés, hogy mikor kinek főzz.
5-ös vagyok.
Nem tudom nekem ettől még nem lenne nekem kevesebb a párom a szememben, lehet nem ízlik neki a főztöm vagy bármi.
Ha ehhez van kedve had egyen már ott ahol akar, felnőtt férfi. De azt illik akkor megbeszélni, hogy a barátnő ne főzzön rá feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!