Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most olvastam arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most olvastam arról, hogy sokan legyilkosozzák azokat a nőket, akiknek abortusza volt. Erről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Végülis, egy maszturbáló férfi pedig tömeggyilkos..
2010. márc. 26. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
engem meg az idegesit, h nem védekeznek, és azért mennek abortuszra, nem h védekeztek volna, felelősségteljesen. de ha pl. tabi mellett csuszik be a baba, vagy beteg, akkor nem tekintem őket gyilkosnak.
2010. márc. 26. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
A következő lépés hogy feljelentjük az egész világot.
2010. márc. 26. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem ugyanaz.A magzat már egy fejlődő lény,a sperma pedig annyi,mint a pete,egy "alkotórész".

Van olyan élethelyzet,amikor meg tudom érteni az abortuszt,például,ha lehet tudni,hogy súlyos betegen születne a baba.

2010. márc. 26. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

a férfi aki maszturbál nem gyilkos,hiszen ott még nem egy élő,fejlődő magzatról van szó.

én elítélem az abortuszt minden olyan esetben,amit csak azért csinálnak,hogy a nőnek ne kelljen felelősséget vállalnia mert nem akarja a babát.szerintem is gyilkosság és undorító dolog!

2010. márc. 26. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

te istenbarma !

a sperma nem számít olyan "élőlény"-nek mint pl egy embrió

mert az már egy külön élet saját szíve tüdeje stb szervei vannak

ezt a kettőt nagyon nem lehet egymáshoz hasonlótani...

és én elítélem azokat akik nem védekeznek de az más dolog h védekezés mellett becsúszik..

2010. márc. 26. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én még hozzátenném az előttem szólokhoz, hogy az abortuszt akkor sem elítélendő,ha a gyereket nem tudnák a szülők(vagy a mai világban sokszor csak az anya) tisztességgel felnevelni. Ha csak nyomorba, szeretethiányba születne szegény gyerek az rendkívül rossz lenne. Dehát mindennek van gyökere, védekezni kell, és felelősségre kéne vonni az embereket,akik nem védekeztek. Amúgy ha jól tudom, minden abortusz előtt egy "bizottság" elé kell menni, akik eldöntik, hogy végrehajtható-e az abortusz, és állítólag ott keményen elbeszélgetnek az emberrel,hogy mi hogyan van. De javítsatok ki,hogyha tévednék,ezt a védőnőtől hallottam még ált-ban.
2010. márc. 26. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki gyilkosozik ezzel kapcsolatban,nevelje fel ő azt a gyereket ha olyan okos...ezer millió probléma lehet,amiért egy ilyen döntés kialakul...
2010. márc. 27. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!