Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tisztelnek jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tisztelnek jobban a férfiak?

Figyelt kérdés

A 7 tagú baráti társaságunkban ketten vagyunk nők. A társaság nagy része kapcsolatban él. A barátnőmnek is van párja, mégis incselkedik, kacérkodik a társaság férfi tagjaival, akik ezt nagy örömmel fogadják, és azt gondolják, mivel szingli vagyok, velem még inkább lehet így hülyéskedni. Azonban én nem az a típusú nő vagyok, aki bárkinek hagyja, hogy megsimogassa, kétértelműen beszéljenek vele, stb. Úgy gondolom, hogy ezek olyan dolgok, amik egy párkapcsolatba valók, nem pedig barátságba, mert akkor az már nem is barátság. Szóval jobban kedvelik a barátnőmet, aki annak ellenére, hogy úgy enged meg ilyeneket, hogy barátja van,mint engem, aki szingliként sem.

Lehet én gondolom rosszul, de nem kéne engem egy minimálisan jobban tisztelniük, mint a másik lányt? Nem gondolnak bele, hogy ha tegyük fel, valaki a társaságból összejönne vele, ugyanúgy hajlamos lenne nyíltan flörtölni minden pasival, míg én nem? Ez semmit nem számít?

2016. jan. 14. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen egy helyzetnek a két oldala a két kérdés. Vajon az ebben a kérdésben szereplő flörtölgető lánynak a barátja mit szól ehhez a viselkedéshez? Egyáltalán tud-e róla?

Van, akinek ez a viselkedés belefér a párkapcsolatába, van, akinek nem, és van, aki úgy gondolja, tudja tolerálni, és akkor az élet próbára teszi, ha belekerül egy ilyen helyzetbe.

Nekem a flörtölgetés nem fér bele a barátságba, az már olyan emberrel fér bele kettőnk kapcsolatába, akitől többet is akarok.

Én megértem a kérdező álláspontját. Viszont kérdező, ha te így nem érzed jól magad, lehet, hogy más barátokat kellene keresned, akiknek hasonló az értékrendjük, mint a tiéd.

2016. jan. 14. 14:00
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Egyikőtöket sem kéne jobban tisztelni, felfogástól és viselkedéstől függően egyforma tisztelet jár nektek. Az, hogy nem kedvelnek nem jelenti azt, hogy nem tisztelnek. Sok pasi fap-nának tartja azt, aki nem hagyja, hogy hozzányúljanak, de ez legyen az ő dolguk, ne a tiéd.
2016. jan. 14. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a pap, kinek a paplan!

Mindenkinek nem tetszhetel! :-)

Tudod a férfiak között sok olyan mocsok van, (és mind perverz disznó:-) ) aki ha megkap egy nőt, akkor mindent rendben lát, de ha egy nem hagyja magát, ellenáll, letojja, akkor rögtön leQÁzza. Mocsok egy faj vagyunk mi FÉRFIAK! :-)

F/60

2016. jan. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!