Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, ha a fészbuk tele van szerelmesek, boldog párok képeivel, állapotaival stb?

Figyelt kérdés
Őszintén, 22 éves lány vagyok, 2 éve van párkapcsolatom, DE nem azon a szintem vagyok hogy hetente töltök fel fotót, mert étteremben vagyunk, mert szex előtt vagy szex után vagyunk, vagy mert nagyooon boldogok vagyunk stb...Én 2 év alatt pár közös képet tettem ki, mert tudom hol a magánügy ( meg lehet hogy nem is kis 16 éves vagyok, akik jaj de nagyon szerelmesek már egy hónap után)...azt is utálom, ha folyamatosan kiírják, hogy most vele vagyok, most szerelmes vagyok, most boldog vagyok stb ilyen olyan állapotokat!! fuuu és akik már fél éve együtt vannal és eljegyzik egymást, jaj mert ő az életem szerelme stb....na hát :D én ettől frászt kapok!!! :D ( letörölni nem fogom magam, csak ezeket az emberkéket tiltom le, mert sokk ami sok! :D )

2016. jan. 13. 21:57
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
igen, látom a véleményeteket és 50-50 %-ban vagytok kb...hát lehet h az én kapcsolatom nem a legboldogabb, de az ismerőseim negyede nagyon irritáló, hogy naponta tudatják a fészbukkak hogy milyen k**** boldogok...és azért egy idő után zavaró, főleg lehet hogy akinek párja sincs (sokaktól hallottam).. más meg naponta posztolgat hogy milyen szerelmes.csupa nyálcsordogálás az egész, fensőségesn, önző módon mutatják a népnek hogy milyen happy minden! azért tudni kéne határt is húzni...;)
2016. jan. 14. 18:30
 22/23 A kérdező kommentje:
a 19. kommentelővel egyet értek teljesen :)
2016. jan. 14. 18:31
 23/23 anonim ***** válasza:

Én szánalmasnak tartom mikor valaki kommentál a faszijának a képéhez hogy "imádlak szerelmem, te vagy az életem, csak te örökké <3 <3 <3 <3 " és a csávó is ír hogy "én is nagyon nagyon szeretlek életem :* :* <3 <3"

mivel jobb nekik ha kiírják nyilvánosan?!

A másik amit nem értek hogy, hogyan jut valakinek eszébe hogy arról tesz fel képet ahogy smárolnak?!

Csak nekem lenne fura hogy smárolok valakivel, közben meg próbálok egy képet készíteni erről, amit feltehetek facebookra?? Az még rosszabb ha valakit megkérnék rá hogy fotózzon le smárolás közben.

Másik baromság amikor összejön egymással "Kiss Virág" és "Gipsz Jakab", erre csinálnak egy közös profilt hogy "Virág Jakab".

Amúgy is idegesítő mikor valaki nem a saját nevét írja ki facebookra.

Egyébként nem érdekel hogy ki kivel jár...

2016. jan. 15. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!