Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kívánok ennyire más nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánok ennyire más nőket?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 éve vagyok párkapcsolatban. Rendszeresen van szex köztünk, jól érzem magamat vele. Úgy érzem hogy szeretem, ebben nincsenek kétségeim. Még is más nőket kívánok. Egyszer meg beszéltük hogy nekem lehet más, avval a feltétellel hogy ő tudjon róla. Még is mindig ha beszámolok neki róla, tudom hogy fáj neki és nem kéne ezt csinálnom vele. Fiatal vagyok lassan 20 éves és mindig hűséges típus voltam, soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem. Még is úgy érzem, hogy meg b*sznám az összes nőt. Viszont egyik nő sem tud, olyan szexuális élményt nyújtani nekem mint ő. Egyikkel sem érzem azt, hogy húú ez hatalmas volt.

2016. jan. 13. 14:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Uh! Bocsi a szóismétlésért.
2016. jan. 14. 16:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem veszem magamra, nyugi.

Azért, a 90-es évek óta sokat változott az idegtudományokról alkotott nézetünk, most nem azért. Jelentősen fejlődtünk, és fejlődünk még most is a kérdésben. Az agy valóban egy igencsak ismeretlen terep, sok kutatás foglalkozik vele, én relatíve követem ezeket, és az én ismereteim ezek szerint 20 évvel frissebbek a tieidnél, mert igen sok 2010 után íródott tudományos (nem áltudományos, nem a Blikkből veszem a dolgokat) cikket, könyvet néztem át a témakörben.

Logikusnak logikus lenne, ha tényleg igaz lenne. De sajnos nem igaz, mert megnézed, iszonyú sok férfi van, aki nem akar pontosan 4x annyit szexelni, mint a nők, sőt. Statisztikailag sem lehet ilyen különbséget kimutatni (már ha bízunk a bevallásos alapon történő adatfelvételben). A nőknél inkább hormonálisan ingadozó a dolog, peteérés idején szerintem sokan határozottan többet vágynak szexelni, mint a férfiak egy teljesen átlagos napon. De ha megnézel egy olyan átlag férfit, aki mondjuk heti kétszeri szexszel érzi jól magát (találkoztam pár ilyennel én is), és egy olyan átlag nőt, aki meg mondjuk minden másnap szeretne szexelni (nem is durva), akkor máris megdől az elmélet, hogy a férfiak agya ebben a kérdésben ilyen drasztikusan különbözne a nőkétől. Mert igen, vannak különbségek, de azért ha eléd raknák egy férfi és egy nő csupasz agyát, nem tudnál rámutatni, hogy aha, mivel ez a térség itt kiterjedtebb, ezért ez tuti férfi volt még életében (mint ahogyan azt a 90es években olvasott cikked implikálja). Különbségek nyilván lennének, de azok egyéni különbségek, nem nemekre általánosan jellemezhetők.

Logikusnak logikus amit mondasz (azért én is rendelkezem minimális szinten ezzel a képességgel), csak szerintem rossz az oktulajdonításod. Az ösztönök és szaporodási stratégiák igaz, hogy előre be vannak kódolva, de ezek csak kisebb alterületei az adott agyi struktúráknak, személyenként változnak. Sok férfi van, aki egyáltalán nem a mennyiségre törekszik, és sok nő magasról tesz a minőségi párválasztásra.

Szerintem eleve rossz a kiindulópontod, és az a probléma forrása. Mindkét nem pontosan ugyanannyira törekszik a fajfenntartásra, elvégre ez mindkét nemnek pontosan ugyanannyira érdeke (ez azért logikusabb, mint hogy az egyik nemnek fontosabb, nem? Akkor a másik mégis miért állna kötélnek akármikor is? A macskám ivartalanítás után úgy lepofozta a nála háromszor nagyobb kandúrt, mint a sicc. Neki nem volt már érdekeltsége a fajfenntartásban, akkor miért is akarna bármilyen szinten részt venni a dologban?). Az más kérdés, hogy ezt a fajfenntartást ők milyen módszerekkel szeretnék tökéletesíteni, de az érdekeltségük bőven ugyanakkora. És mint olyan, ezért az agyukban is ugyanazok a területek, nagyjából ugyanolyan elrendezésben és mértékben vesznek részt a kérdésben (ugye, én csak ezzel a részével szálltam vitába a legelső mondandóddal).

2016. jan. 14. 16:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Miért kívánok ennyire más nőket?....

Szerintem mert férfi vagy! Hm?...

2016. jan. 14. 16:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Hagyd, Miq, nem érdemes szót csépelni. A nőknek fontos, hogy mindig az övék legyen az utolsó szó.
2016. jan. 15. 13:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Igazad van, Lacám! Kár a patronért. A hölgy csak a mai, effeminált férfitársadalmat ismeri, így fogalma sincs, hogy valójában milyennek kéne lenniük a fiúknak.
2016. jan. 15. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!