Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kívánok ennyire más nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánok ennyire más nőket?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 éve vagyok párkapcsolatban. Rendszeresen van szex köztünk, jól érzem magamat vele. Úgy érzem hogy szeretem, ebben nincsenek kétségeim. Még is más nőket kívánok. Egyszer meg beszéltük hogy nekem lehet más, avval a feltétellel hogy ő tudjon róla. Még is mindig ha beszámolok neki róla, tudom hogy fáj neki és nem kéne ezt csinálnom vele. Fiatal vagyok lassan 20 éves és mindig hűséges típus voltam, soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem. Még is úgy érzem, hogy meg b*sznám az összes nőt. Viszont egyik nő sem tud, olyan szexuális élményt nyújtani nekem mint ő. Egyikkel sem érzem azt, hogy húú ez hatalmas volt.

2016. jan. 13. 14:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ha hokizol, akkor sem vele vagy! Fiatal vagy!

1). Lehet hogy megdugsz 10 nőt, és rájössz hogy nála jobbat a világon nem találsz!

2). Rá sem nézel más nőre, és feleségül veszed, gyereket csinálsz, és egyszer csak rád jön a hoppáré. Találsz egy csajt aki annyira belepasszol a képbe! Megdugod, és még egy árnyalattal jobb mint a feleséged. Elválsz, és elveszed a másik nőt. Mindenki boldogtalan.

2016. jan. 13. 17:44
 12/25 anonim ***** válasza:
38%

10: iszonyú hülyeséget mondtál most. Mármint azzal, hogy evolúciósan a férfiak törekednek jobban a fajfenntartásra. Ezt komolyan gondoltad, vagy csak elírás?

A férfiak esetleg a mennyiségi stratégiát követve próbálják biztosítani a fajfenntartást, az nem ugyanaz. A nők nem akarják kevésbé, nem vágynak rá kevésbé evolúciósan, csak nekik nem 2 perc az egész gyerek létrehozása, és így inkább azt nézik meg, hogy a picikből ne sok, hanem minőségi utód váljon. Attól még a vágy benne ugyanúgy benne van.

Kérdező: akit igazán szeretsz (és a szex is rendszeres, jobb is, mint az összes többivel- akkor egyáltalán miért lépsz félre?), az mellett tudsz hűségesen megmaradni és ellenállni a vágyaidnak (főleg csupán röpke 2 év után). De még fiatal vagy, valószínűleg nem ez a lány lesz életed párja. Nem is értem egyáltalán, minek vagy vele.

Az meg, hogy "mindig hűséges típus voltam" elég komikusan hat egy 20 éves szájából, aki két éve folyamatosan csalja a barátnőjét :D

2016. jan. 13. 17:59
 13/25 A kérdező kommentje:
12. Nem 2 éve.:) Csak kicsit több mint fél éve. Nagyon szerelmes voltam, szerelmesen pedig nem kívánok senkit sem. Ez az érzés csökkent, inkább úgy mondanám hogy szeretem.
2016. jan. 13. 18:04
 14/25 anonim ***** válasza:
9%

Üdv a csapatban!

Az egér is megunja ugyanazt a lyukat.Akármilyen jó is az.

Sz.r dolog ez a monogámia.:)

2016. jan. 13. 19:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig ilyen lettél volna, akkor még azt mondom oké, de így még megalázóbb... Szerencsétlen lány... :( Bár lehet inkább h*lye ha ezt hagyja. Minek vagy vele? Ja gondolom kényelmes így.
2016. jan. 13. 19:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok: Így már más, hogy többször megcsaltad a barátnődet. Azt hittem, hogy csak ábrándozol és nem tetted meg. Viszont ez így egy nagyon gerinctelen dolog amit művelsz, nem szereted igazán a barátnődet. Hagyd el mindenképpen, jobbat érdemel nálad. Amúgy hol szeded össze ezeket a csajokat?:)
2016. jan. 14. 07:38
 17/25 anonim ***** válasza:

Kedves #12!

Bizonyított tény, hogy a férfiak agyában 4x akkora helyet foglalnak el a fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. Mint ahogy az is bizonyított tény, hogy a nők agyában ez az arány fordított. Ami teljesen érthető is, hiszen a nőknek az utódok érdekében vigyázniuk kell magukra. Stimmt? Egyébként ebből fakad az is, hogy a a férfi bátrabb, vakmerőbb, önrombolásra hajlamosabb, mint a nő.

2016. jan. 14. 08:53
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

Miquel, kérlek, oszd meg velem, hol olvastad ezt a bizonyítást? Nem kötekedésből, tényleg érdekel.

Ugyan nem vagyok szakértő, de több éven keresztül tanultam neurológiát, kognitív pszichológiát, és bár tagadhatatlan, hogy vannak nemi különbségek, morfológiailag is, azért a jelenlegi tudásom szerint a létfenntartás és a szex-drive (amellett, persze, hogy totál független agyi területek) mérete az agykéregben nem egy ilyen dolog. A (jelenlegi tudásom szerint, de ezért kérlek, hogy oszd meg velem azt a hivatalos, tudományos cikket, ahol ezt a kutatást olvastad) férfiak meggondolatlan, kockázatkeresőbb, esetenként agresszívabb viselkedését nem az agyi struktúráknak köszönhetik (jó, igen, nyilván tudjuk, hogy az amygdala felelős ezekért az ösztönös, elemi reakciókért, de nem azért, mert esetleg nagyobb lenne a férfiaknál), hanem annak, hogy ezeket a struktúrákat jobban ingerli valami (jellemzően hormonok, mint pl tesztoszteron, ami a férfiakban, mint tudjuk, jelentősen magasabb százalékban van jelen). A nyúltvelő mérete az relatíve fix, legalábbis, abból a szempontból, hogy az élettani funkciókat, tudattalan reflexeket, létfenntartó viselkedést irányítani feleennyi idegrosstal nem tudná, azért van belőle annyi, amennyi. Itt ezen a területen kifejezetten nem tudok semmilyen nemi különbségről. Szóval, ismét: kérlek, oszd meg velem azt a kutatást, ami erről szól. Őszintén érdekel.

2016. jan. 14. 09:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Amióta világ a világ mindig voltak pÍnähajcsárok, és ribizlik. A férfi nem tud félrelépni ha nincs kivel. Van aki kifejezetten kedveli a "rosszfiúkat". (Olyan mondta, akit meg akartam dugni, de nem voltam hozzá elég simlis!/ő mondta/) Van olyan férfi aki szereti a kicsit QÁ-s csajokat. Akkor mit beszéltek itt szerelemről hűségről, és más szarokról? Van aki egész életében azt hiszi hogy szerelmes, és emiatt tisztességes életet, él, és csak élte leáldozó szakaszában jön rá hogy tévedett!

Hagyjátok meg mindenkinek hogy úgy éljen ahogy szeretne!

Aki hímringyó akar lenni, lehessen az, aki mindenki kapcája, az az lehessen!

2016. jan. 14. 16:22
 20/25 anonim ***** válasza:

Bazki, 51 éve tudok (és szeretek) olvasni. Nem várhatod el tisztességben megőszült fejemtől, hogy tudjam, mit hol olvastam. Egyébként sem vagyok egy linkhuszár, aki tudományos, vagy áltudományos cikkek ollózásával igazolja állításait.

Egyébként most így belegondolva, alighanem a '90-es évek valamelyik IPM számában volt a cikk. Azért gondolom így, mert a feminizmus harmadik hulláma is felhasználta az írást, transzparenseiken felvázolva a férfi agyát.

Egyébként logikailag levezetve abszolút helytálló okfejtés. Kár, hogy ezt sohasem fogod elhinni, lévén a nőknek nem erőssége a logikus gondolkodás. (Ne érts félre, nem pejoratív felhanggal mondom ezt. Ti másban vagytok jók, olyan dolgokban, amikhez mi pasik még csak nem is konyítunk.)

2016. jan. 14. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!