Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN, ha megnyernéd a lottó ötöst, elhagynád a párod?
Figyelt kérdés
Névtelen vagy,nem kell álszenteskedni egy-két lepontozó miatt. Csak őszintén.2016. jan. 13. 11:08
21/26 anonim válasza:
ja hát ez elég hülye kérdés. :D nyilván nem, együtt csinálhatnánk dolgokat, lenne pénzem drága ajándékokra neki, amit amúgy sose engedhetnénk meg magunknak, vagy csak örökös spórolással.
23/26 anonim válasza:
Nem, sőt, mivel pont az anyagi nehézségek miatt vagyunk feszültebbek, ez őrölte fel majdnem a kapcsolatunkat, talán még javulna is, mert nyugisabbak lennénk.
24/26 anonim válasza:
Én nyertem több millát pár éve,de kicsit megváltozott az életem utána,sokkal másabb lettem én is és az értékrendem is,szerintem kár új kapcsolatba kezdeni, mert ha kifogsz egy parazitát akkor pár év újra nélkülöző nulla leszel,aki milliomos annak nagyon észnél kell lennie!
Amúgy vki pont a múlt héten nyert 5millát kaparós sorsjegyen!
25/26 anonim válasza:
Én már válaszoltam, nem buta kérdés, az én fejemben is megfordult már ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!