Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ŐSZINTÉN, ha megnyernéd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐSZINTÉN, ha megnyernéd a lottó ötöst, elhagynád a párod?

Figyelt kérdés
Névtelen vagy,nem kell álszenteskedni egy-két lepontozó miatt. Csak őszintén.

2016. jan. 13. 11:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Dehogy! Egyutt kirandulnank!
2016. jan. 13. 11:09
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mert nekem a párom a főnyeremény! Nem a pénz!
2016. jan. 13. 11:09
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy hagynám el. Hogy aztán egy buta üres fejű, magamutogató celebbel vagy luxus plázacicával mutatkozzak aki elvárna minden szart.
2016. jan. 13. 11:12
 4/26 anonim ***** válasza:
2# és ha fordítva lenne és ő hagyna el? :)
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Eszembe se jutna elhagyni. Én általában ha vagyok valakivel akkor azért vagyok mert szeretem őt.
 6/26 anonim ***** válasza:
Dehogy hagynám, mi köze a kettőnek egymáshoz?
 7/26 anonim ***** válasza:
Most ugyan nincs párom, de ha lenne, és szeretnénk egymást, ez nem befolyásolná negatívan a kapcsolatunkat. Előbb titkolnám el a rokonságom előtt a szerencsémet, ahogy őket ismerem... :-)
2016. jan. 13. 11:14
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem. Igazából nem is értem, miért kellene elhagynom? Több mint 5 éve vagyunk házasok, szoktunk lottózni és ha néha beszélünk róla, hogy mi lenne ha megnyernénk (nem ő és nem én, hanem mi), akkor is mindig olyan dolgokról beszélünk, hogy mit csinálnánk ennyi pénzzel közösen pl. új házat vennék, ki milyen kocsit szeretne, hova mennénk nyaralni, utazgatni, mit kapna a fiunk, stb.).
2016. jan. 13. 11:16
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk négyesünk volt, nagyon jól jött mert épp közös ház vásárlását terveztük. És így előbb összejött rá a pénz. :) Jobb lett volna egy ötös, mert akkor a felújításra is futja. De majd az is meglesz. De soha nem hagynám el a férjem, tudod "betegségben, egészségben, szegénységben, gazdagságban..."!
2016. jan. 13. 11:26
 10/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 13. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!