Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ŐSZINTÉN, ha megnyernéd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐSZINTÉN, ha megnyernéd a lottó ötöst, elhagynád a párod?

Figyelt kérdés
Névtelen vagy,nem kell álszenteskedni egy-két lepontozó miatt. Csak őszintén.

2016. jan. 13. 11:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Semmiképp! Vennénk együtt lakást Ott ahol élni akarunk, befektetnénk és vennénk Egy Teslat! :D

19L

2016. jan. 13. 11:34
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
azonnal
2016. jan. 13. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy mi az összefüggés a 2 dolog között. Nem hagynám el azért, mert pénz állt a házhoz.

Inkább pont jól jönne a közös életünkhöz, terveinkhez.

2016. jan. 13. 11:40
 14/26 anonim ***** válasza:

Az miért álszentség, hogy szerelemből van valaki a párjával, és nem azért, mert éppen nincs pár milliója raktáron és így kényelmes?

A párommal egyébként sincsenek anyagi gondjaink. De ha megneyrném a lottó ötöst, akkor egyébként is valami olyasmire költenék, amiben neki is része van- házat vennénk, esetleg kocsit, talán az esküvőt is előrébb lehetne hozni (most nem tudom, mennyi a lottó ötös várható főnyereménye), ilyesmi. Ezeknek nem sok értelme van, ha nélküle csinálom :)

Te elhagynád a párod, ha hirtelen sok pénzed lenne? Miért? Egyáltalán, akkor miért vagy vele, ha ez önmagában elég lenne a szakításhoz?

2016. jan. 13. 11:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azonnal, mert sokszor megcsalt, és így végre el tudnék szökni a fiammal
2016. jan. 13. 11:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az az összefüggés,hogy sok ember anyagi megfontolásból nem válik el,hitel stb
2016. jan. 13. 11:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Miért hagynám el???????? Szeretem. És ezen az sem változtatna, ha megnyerném a lottó 5-öt...
2016. jan. 13. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:
milyen cirkuszt csinált a kérdező :D én is ilyen bugyuta kérdéseket fogok feltenni, ez a "jövő" úgylátszik...
2016. jan. 13. 12:23
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
Elhagynam, mert mar most is elhagynam volna ha lenne hova mennem, csak a lakhatasert vagyok vele meg a kenyelemert. Nekem kenyelmes igy, es a heti 1x szex-et amit nem kivanom, de elviselem.
2016. jan. 13. 12:23
 20/26 anonim ***** válasza:
dehogy hagynám el..
2016. jan. 13. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!