Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN, ha megnyernéd a lottó ötöst, elhagynád a párod?
Semmiképp! Vennénk együtt lakást Ott ahol élni akarunk, befektetnénk és vennénk Egy Teslat! :D
19L
Én sem értem, hogy mi az összefüggés a 2 dolog között. Nem hagynám el azért, mert pénz állt a házhoz.
Inkább pont jól jönne a közös életünkhöz, terveinkhez.
Az miért álszentség, hogy szerelemből van valaki a párjával, és nem azért, mert éppen nincs pár milliója raktáron és így kényelmes?
A párommal egyébként sincsenek anyagi gondjaink. De ha megneyrném a lottó ötöst, akkor egyébként is valami olyasmire költenék, amiben neki is része van- házat vennénk, esetleg kocsit, talán az esküvőt is előrébb lehetne hozni (most nem tudom, mennyi a lottó ötös várható főnyereménye), ilyesmi. Ezeknek nem sok értelme van, ha nélküle csinálom :)
Te elhagynád a párod, ha hirtelen sok pénzed lenne? Miért? Egyáltalán, akkor miért vagy vele, ha ez önmagában elég lenne a szakításhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!