Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mást is idegesít?

Figyelt kérdés

Sosem értettem, hogy egyesek idejönnek a magánéleti problémáikkal, bajaikkal, de élből elutasítják, hogy a neten ismerkedjenek. Arra egyik sem gondol, hogy a sok idióta között azért akadnak normális emberek is?

Napi szinten látom, hogy tanácsot kérnek, hogy hol tudnának ismerkedni, stb., de zárójelesen azért rögtön hozzáteszik, hogy a net az náluk kizárt. Csak én gondolom, hogy aki ennyire magányos, aki ennyire vágyik egy kapcsolatra, az ragadjon meg minden lehetőséget?

F

2016. jan. 12. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Én már nem akadok ki ezen, vannak nagyobb problémáim. És igen, szerintem is meg kéne ragadnia minden lehetőséget. Lehet pl, hogyha neten el kezdeni ismerkedni, pl rögtön megtalálná a hozzáillő párt, akivel hosszútávon is jóóó boldogok lehetnének; de sosem tudja meg, ha nem próbálja ki.:) Valahol mondták, hogy "aki nem játszik, az nem is nyer", már nem tudom, hol. Hát igen amúgy, szerintem meg kéne próbálnia, mert ugye nem is biztos, hogy a közvetlen környezetében van olyan ember, akivel boldogok lehetnének, meg egy hullámhosszon, stb. Meg ha élőben nehezebb is, meg hát vannak neten pl érdeklődési körök is meg lehetnek adva, ott meg egyszerűbb talán megtalálni ilyen téren ilyen szempontból, meg hát hogy aki van olyan oldalon, ő sem foglalt pl, mondjuk talán van, mintha hallottam volna már ilyet, hogy felesége mellett szeretőt keresett, hát, talán ilyenbe is bele lehet futni, de szerintem ez pl egy kézenfekvő ötlet lehet, hogy neten is lehet ilyent.
2016. jan. 12. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Én sem ismerkedek interneten, és nem is vágyok párkapcsolatra, de attól még szeretem Sydney a csajokat.
2016. jan. 12. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
92%

Annyi biztos, hogy sokkal jobb itt, mint társkeresőn. Sok nővel beszéltem már itt és nagyon pozitívan tudom értékelni a beszélgetéseket. Egyik nővel találkoztam is.

Viszont itt ugyanazok az emberek vannak, akiket nap, mint nap az utcán látsz. Nyilván névtelenül, sokkal pofátlanabbak tudnak lenni az emberek, ez tény, de az elég hamar kiderül, ha csak szórakozik.

Olyannal is beszéltem már, aki szidta a nőket megállás nélkül, de aztán sikerült lenyugtatni, egyébként, aki nagyon nem bír magával, azt le lehet tiltani.

2016. jan. 12. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség élből elutasítani a netes ismerkedést.

Aki elutasítja, annak pusztás sz@r az emberismerete, vagy végig sem gondolta, mennyiben más a netes keresés.

Hogy miért is jó: míg a diszkóban nincsen senkire ráírva, milyen ember ő, addig egy netes adatlapra rá lehet szűrni, hogy pl. hány éves legyen, dohányzik-e, akar-e gyereket/kutyát/macskát, vallásos-e, mik a tervei az életre stb.

Míg ha valaki szórakozóhelyen kinéz egy jól kinéző jelöltet, lehet, hogy eldumál vele, össze is jönnek akár, aztán hónapokkal később esik le, hogy ja, csak éppen valami nagyon fontos dologban olyan ellentétesen gondolkoznak, hogy ebből örök konfliktus lesz...

És hogy netes sok a gyökér?

Téves a megfogalmazás: a világon sok a gyökér, hát persze, hogy neten is sok -- de ott könnyebb kiszűrni, és ignorálni! Elküldte a farkát fotón? Na és, törölni a fenébe! De ha valaki élőben zaklat, nem neten, azt sokkal nehezebb lerázni!

Mondom ezt úgy, hogy a férjemmel fizetős netes társkeresőn ismerkedtünk meg 7 éve, és boldogan élünk.

2 rokonom is ott találta meg a házastársát, plusz 3 barátnőm is a férjét, mindegyikük boldog házasságban él mái napig.

Csak tudni kell, mit akarsz igazán, mit keresel, és arra koncentrálsz, a gyökereket meg kiszűröd.

Aki meg nem tudja kiszűrni a hülyéket, annak nem jó az emberismerete.

2016. jan. 13. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!