Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántanak minket csúnya fiúkat/férfiakat ennyire a lányok/nők?
Figyelt kérdés
Azért mert nem szép fejjel születtünk, csomó egyéb negatív jelzőt is automatikusan ránk aggatnak. Hogy igénytelenek vagyunk, hogy nem tudunk a nőkkel bánni, hogy nyáladzva futunk utánuk....
Hogy önbizalomhiányosak vagyunk, pedig igazából nem is ismernek.
Meg még egy rakat negatív dolog. Csak azért mert nem születtünk esztétikus fejjel.
2016. jan. 12. 11:11
11/13 anonim válasza:
7 vagyok. Nem szoktak visszautasítani, az ember alapból le tudja szűrni, hogy kinek ki szimpatikus. Meg nőként nem az én dolgom udvarolni.
13/13 anonim válasza:
Normális nő nem mondd ilyet, főleg nem ok nélkül. Nekem is "udvarolt" már olyan pasi, aki abszolút nem tetszett, ezzel nincs is semmi gond, udvariasan el lehet utasítani. De volt már olyan, hogy valaki nem vette a lapot, sokadik zaklatás esetén pedig kénytelen az ember kicsit durvább lenni. Ha nálad nem volt ilyen, akkor ne vedd magadra, egyszerűen csak bunkó nőkkel találkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!