Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges a mai világban, hogy az ember 22 évesen megtalálja a társát egy életre?
Párommal másfél éve vagyunk együtt. Sokat küzdött értem végig. Nagyon szeretem és ő is engem.
Az összeköltözést tervezzük.
Én úgy érzem, hogy Ő az, akire szükségem lesz mindig és akire számíthatok.
22N
Mi volt az a 7éves sztori ?
Nekem is van ismerősöm, akik 5,5 évig voltak együtt, most szakitottak (a lány 20 vagy 21, a fiu 27), a pasi hétvégén még az esküvőt és a közös lakást meg életet tervezgette, pár nap mulva szakitott, egy hét mulva uj barátnője lett..
Soha nem lehetsz biztos semmiben. De sztem bármelyik életkorban megtalálhatod az ideális társat, kérdés, hogy egyben ő -e a legnagyobb szerelem is és hogy meddig tart a közös utatok. Én 14 évesen találtam meg anno ezt az embert, külső okokbol vége lett, most több mint 10 évvel az utolso találkozás után szeretném vele majd felvenni a kapcsolatot. Azota voltam többször szerelmes, mind értékes és érdekes ember volt, ugymond " jo partik" is, bár ez nem számit a szerelemben, de nem találtam hozzá foghatot.. :(
.. én azért nem félnék a helyedben attol, hogy egy életre a társam marad-e a barátom, mert most nem tudod elképzelni, de eljön majd az idő, amikor már nem fogod ezt akarni. függetlenül attol, hogy együtt maradtok-e végleg vagy sem. ugy értem, minden mulando, a szerelem érzése is, és ha összeházasodtok, biztos lehetsz benne, hogy évek alatt testvériessé fog válni a viszonyotok..
mindenki az örök szerelemre vágyik, én is, de ilyen nincs. két ut van, vagy szétváltok, vagy együtt maradtok és eltestvériesedik a kapcsolat. te magad fogsz változni, mindig mást fogsz gondolni majd a kapcsolatodrol is és mások lesznek a preferenciáid, a vágyaid, az elképzeléseid. ez egyfelől szomoru (nekem is az, ki nem szeretne szerelmes lenni egy életen át..), másfelől mivel te magad is folyamatos változásban vagy és leszek egész életedben, felesleges azon aggodni, hogy mi lesz majd, ha ez lesz vagy az lesz.. azok egy másik életszakasz előre nem tudhato problémái, te is más leszel. kicsit olyan ez, mint amikor kiskoromban előre attol féltem , hogy majd pár év mulva nem fogok már szeretni játszani, és mi lesz a játékaimmal, miért nem fogom szeretni már őket... de érted, mire abba a korba értem, már nem érdekeltek a játékaim.. élvezd a jelent, vedd ugy, hogy az élet a folyamatos jelen, nem a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!