Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ekkora korkülönbségről?

Figyelt kérdés
Kb 1éve megismerkedtem egy férfival. Az én munkahelyem az ő munkahelyével szemben van. Már első perctől figyelgettük egymást. 1-2hónapba telt, hogy leszólítson. Onnantól kezdve minden nap beszélgettünk. Egy idő után áttértünk munkahelyen kívűli találkozásokra. Ami a legfontosabb hogy én 25éves vagyok, ő pedig 48éves. Amióta ismerjük egymást több csók is elcsattant és összesen kétszer voltunk együtt. Imádok vele lenni. Komoly, okos, odafigyelő. Nem eröltet semmit. Minden este 3-4órákat beszélünk telefonon, skypeon. Sokat járunk el sétálni is. Tényleg nagyon szeretek vele lenni, de mostanában megfordult a fejemben, hogy vajon a kivűlállóak mit gondolhatnak amikor kézenfogva sétálunk. Nem e néznek le stb. Ezért gondoltam kikérem a véleményeteket. Köszönöm az értelmes válaszokat. :)

2016. jan. 11. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szerelem nincs korhoz kötve. Ha ti így érzitek, szeretitek egymást akkor semmi gond. Szerintem itt te nem vagy kibékülve a dologgal, semmi sértés, félre ne érts, csak észrevétel:

"Tényleg nagyon szeretek vele lenni, de mostanában megfordult a fejemben, hogy vajon a kivűlállóak mit gondolhatnak amikor kézenfogva sétálunk."

Ha úgy érzed őt akarod, akkor miért érdekel hogy ki mit gondol? Lehet inkább ez neked baj.

Mindenesetre, bárhogy is legyen és minden jót kívánok:))

2016. jan. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!