Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ekkora korkülönbségről?

Figyelt kérdés
Kb 1éve megismerkedtem egy férfival. Az én munkahelyem az ő munkahelyével szemben van. Már első perctől figyelgettük egymást. 1-2hónapba telt, hogy leszólítson. Onnantól kezdve minden nap beszélgettünk. Egy idő után áttértünk munkahelyen kívűli találkozásokra. Ami a legfontosabb hogy én 25éves vagyok, ő pedig 48éves. Amióta ismerjük egymást több csók is elcsattant és összesen kétszer voltunk együtt. Imádok vele lenni. Komoly, okos, odafigyelő. Nem eröltet semmit. Minden este 3-4órákat beszélünk telefonon, skypeon. Sokat járunk el sétálni is. Tényleg nagyon szeretek vele lenni, de mostanában megfordult a fejemben, hogy vajon a kivűlállóak mit gondolhatnak amikor kézenfogva sétálunk. Nem e néznek le stb. Ezért gondoltam kikérem a véleményeteket. Köszönöm az értelmes válaszokat. :)

2016. jan. 11. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Vén kéjenc jól tolja a stílust, meg is lesz a jutalma. Kár, hogy szinkronba csinálja ezt mér pár hasonló naív fiatal lánnyal, de hát "jeeeee yolo!"
2016. jan. 11. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Valami új hír manapság? Lassana vén papik reszelik a kamaszlányokat.
2016. jan. 11. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
13%

Hol a konkrét kérdés?

Te is tudod hogy sok a 23év,miért kérdezed?

2016. jan. 11. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
ronda csaj is talal maganak egy bakkecsket
2016. jan. 11. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ami megfogott benne? Őszinte legyél kérlek.....

Annyit tudni érdemes a nagy korkülönbségű kapcsolatokról, hogy gyakran mennek át egyfajta rajongásba, mert valami olyan dolgot vélsz felfedezni a partneredben amire szükséged lett volna korábban, de nem kaptad meg.

Azt mondtad, hogy szeretsz vele lenni és sétálni ésa beszélgetni...ez rendben is van, de szexuálisan is vonzódsz hozzá? Fantáziálsz is róla? Ha nem beszélnétek egy árva szót sem akkor is élveznéd a társaságát?

Van egy ismerősöm aki 43 évesen vett el egy 19 éves leányzót aki a tanítványa volt....először nem hittem benne, de most már hiszek.....van ilyen.

37F

2016. jan. 11. 22:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen. Akkor is imádok vele lenni, ha épp egy szót se szólunk. Szexuálisan is vonzódom hozzá. Nem hinném, hogy azért mert olyat kapok amit mástól nem. Már csak azért sem, mert ezt a törődés részét előző páromtól is megkaptam.
2016. jan. 11. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
15%

mikor te még aktív nő leszel, ő már naftalin szagú lehelettel lankadt peccsel fogja számolni a hátralévő napjait.

vagy ha gyerekeitek lennének, talán a 18. születésnapját sem élné meg.

egy 48 éves férfi még nem vénember, viszont biztos nagyon örül, hogy a szerszámjára szerzett egy friss ropogós keveset használt szűk puncikát :)

lásd be, az ilyen kapcsolat minden téren halott.

2016. jan. 11. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Azt mondom, hogy időlegesen profitálhatsz is egy ilyen kapcsolatból, de csak addig leszel benne boldog amíg a férfi egészséges és aktív.

Szerintem a férfi is tudja hogy nincs közös jövőtök.....ez a kapcsolat a máról szól, és ha ezt el tudod fogadni akkor nagyon tartalmas kapcsolatotok lehet.

37F

2016. jan. 11. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Tatter jól kiszórakozza magát, de így ennyi.

2016. jan. 11. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Bírom, amikor letatázzák a 40-50 közöttieket. :) Ez irigység, vagy mi a szösz? Apám 58 éves, és messze nem tata... úristen.
2016. jan. 12. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!