Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szebb külsejű embereknek szebb a lelkük?
Kering egy ilyen sztereotípia a társadalomban, amit mindenki ismer. Aki jól néz ki az beképzelt, bunkó, sekélyes, arrogáns, felszínes dolgok számítanak neki, stb.
Ugyanez fordítva, aki nem néz ki jól (átlagos, átlag alatti), az kedves, rendes, szeretni való, és így tovább.
Kinek mi a tapasztalata erről?
"Reagálnák?" :P
Na nem kell így magadra venni mindent, nem mondtam, hogy te is a rusnya/hülye kategória vagy.
Egyáltalán nem függ össze a kettő.Vannak például olyan emberek,akik eszméletlen jól néznek ki,mégis önbizalomhiányosak és félénkek...és vannak csúnyák is,akiknek viszont akkora önbizalmuk és olyan bunkó stílusuk van,mint 6 másiknak együtt:D
De ugyanez lehet igaz fordítva is.
Te talán nem ezt tapasztalod..?
huh nem tudom, nekem van szép és bunkó, szép és kedves, ronda és bunkó valamint ronda és kedves ismerőseim is :D
talán több a szép és bunkó, mint a ronda és bunkó... viszont lehet, hogy ez csak azért van, mert a kevésbé előnyös külsejű emberek zárkózottabbak és nem nyilvánulnak meg olyan hangosan, belül viszont gondolnak csúnyákat? :D nem tudom.
viszont szerintem jó nagy hülye általánosítás ez a szépség fordítottan arányos a belső szépségével dolog..
én egyébiránt gyönyörű vagyok kívül-belül :3 (de ki az, aki nem ezt mondja magáról? :D)
Nem tudom alátámasztani ezt a sztereotípiát, mert a külsőn nem múlik, hogy valaki milyen ember.
Épp mostanában volt szerencsém egy tapló emberrel pár szót váltani, és nem egy szépség, bár rondának nem mondanám, inkább átlagosnak, de a viselkedésében és a nézeteiben van némi kivetnivaló. És akkor még finoman fogalmaztam.
Azt olvastam és hallottam, hogy amilyen belül olyan kívül is!
De ez csak a természetes szépségre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!